Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
100
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bu kadarda olmaz pes yani...
F
19 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

şubat 2005 te bilgiyarımı aldım o günden bu yana bilgisayar 2 ayını teknik serviste geçirdi sebebi ise anakart yanması neden olduğunu ben ve teknik servistekiler bilmiyor bugün gittimn teslim aldım bilgisayarı özellikle acayip donuyor çoğu programda fare ağır hareket ediyor ( ki bu beni fazlasıyla öldürüyor ).neden donar bilgisayar veya neden yanar..

konf::

gigabyte k8ns pro mainboard
asus 9600xt vga
wd 80 gb hdd ide
a4 tech kablosuz set
asus dvd rw
aopen combo dvd
onboard eth-ses vs vs vs
asus ta 250 kasa ( 280 w güç kaynağı var içinde real ) ,

varmı başka eksik???

bi neden söyleyin bana öleceğim kahrımdan yoksa...



U
19 yıl
Yarbay

valla tek lafı git o bilgisayarı teknik servisi kafasına at Adamlar yapamamış bozuk halde sana tekrar gerimi yollamışlar yani. Bu arada bu donmanın bir çok sebebi olabilir Donanımsal veya yazılımsaldır ama ben olsa teknik servise aynen geri götürrüdüm ve hiç bir ücret ödemeden yapmalarını isterdim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
19 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

usta adamlar artık o kadar alıştılarki bana devamlı gidiyorum...onlarda birşey demiyor anakart yandı dediler 2 defa yenisi geldi bugün anakartın onu taktım bakalım bu ne zaman yanacak



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.