Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
166
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Telekom ile İlgili Gelişmeler!
P
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

FLAŞ! FLAŞ! Koç ve Turkcell, Türk Telekom ihalesinde elendi... Kalan iki grupla saat 16:00'dan itibaren pazarlık YAPILACAK.... Haberin devamını okumak isteyenler
http://www.nethaber.com/?h=20240 bakabilirler.



B
19 yıl
Yarbay

quote:

Türk Telekom İhalesi'nde birebir pazarlık görüşmeleri başladı...

Türk Telekom ihalesinde en yüksek teklifi veren Oger Telecoms ve Etisalat Ortak Girişim gruplarıyla birebir pazarlık görüşmeleri yapılmaya başlandı. Oger 10 milyar 272 milyon dolar, Etisalat 8.7 milyar dolar teklif verdi.

Türk Telekom�un yüzde 55 hissesinin satılması için açılan ihalenin ilk oturumunda ihalenin pazarlıkla sonuçlandırılmasına karar verilmesinin ardından en yüksek teklifin sahibi iki ortak girişim grubuyla saat 16:00�dan itibaren Halk Bankası Genel Müdürlüğü binasında pazarlık görüşmelerine başlandı.

OGER 5.6 MİLYAR DOLAR TEKLİF VERDİ

Türk Telekom'un yüzde 55'inin özelleştirme ihalesi için pazarlık yapılan iki gruptan biri olan Oger Telekom'un 5 milyar 650 milyon dolar teklif verdiği öğrenildi.

Bu durumda, Türk Telekom'un toplam değeri 10 milyar 272 milyon dolara geliyor.

Telekom'un satın almak için yarışan Lübnanlı Hariri ailesinin sahip olduğu Oger Telecom ile ikinci en yüksek teklifi veren Birleşik Arap Emirlikleri şirketi Etisalat Ortak Girişim Grubu arasındaki pazarlıların saat 17.00'da sonuçlandırılması bekleniyor.

Öte yandan Etisalat'ın da Telekom için 8.7 milyar dolar teklif verdiği öğrenildi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 1 Temmuz 2005, 16:46:57 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.