Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1497
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia 5610 Music Express ve Sony MDR NC-6 Kulaklık
Şehir : #İstanbul
A
15 yıl
Er
Konu Sahibi

Nokia 5610 Music Express:

31 Aralık 2009 tarihine kadar garantisi olup önündeki switch tuşunun plastiğinin sökülmüş olması haricinde gayet temiz ve sorunsuz bir müzik telefonudur. Kutu içeriği eksiksizdir. Data kablosu, kulaklığı, şarj aleti yazılım CDleri ve garanti belgesi mevcuttur. Müzik performansı da oldukça iyidir. Telefonda çatlak çizik vs. bulunmamaktadır. Şu ana kadar telefon bozulmadı ve servis görmedi. Sadece önündeki kısayol tuşunun plastiği kayboldu. Fiyatı: 375 tl

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

SONY MDR NC-6 NOISE CANCELLING KULAKLIK

17.11.2010 tarihine kadar garantisi olup, 17.11 2008 'de Darty'den alınmıştır.Deri kılıfı ve eksiksiz içeriği ile birlikte verilecektir. Kendi kriterlerime göre sokakta kullanmak için yeterince portatif olduğunu düşünmediğimden pek kullanma fırsatım olmadı. Ancak ses kalitesinin çok iyi olduğunu söylemeliyim. Ayrıca fiyatının da çok yüksek olduğunu belirtmem gerek. 1 adet AAA pil ile çalışmaktadır. Dış gürültüyü engelleme sistemi ise sesi daha çevresel ve daha güçlü vermesidir. %100 kestiğini söyleyemem ama bana göre oldukça başarılı. Fiyatı:125tl

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Kulaklık ile telefonu beraber alana Fiyat: 450 tl

Pazarlık payı bulunur...


Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 14 Haziran 2009; 19:43:44 >

S
15 yıl
Er

forumda 400 liraya n82 n78 ler satilirken bu cihazi 400 liraya satmaniz cok zor hayirli satislar dilerim



T
15 yıl
Er

bende yorum yapan arkadaşlara katılıyorum..........


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Er
Konu Sahibi

Bu katılma grubunuza katılmıyorum. Fiyata tekrar bakın. ilk yorumdan sonra yapılmış değişikliğe bakmaksızın direk atlamak ne kadar mantıklı acaba? Mezarcı listesi yapmak bu tarz yorumlardan sonra oldukça kolay olurdu.



A
15 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: elusive

quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Bu katılma grubunuza katılmıyorum. Fiyata tekrar bakın. ilk yorumdan sonra yapılmış değişikliğe bakmaksızın direk atlamak ne kadar mantıklı acaba? Mezarcı listesi yapmak bu tarz yorumlardan sonra oldukça kolay olurdu.

Arkadaşım iyi misin sen ne mezarcılıgı? mezarcılık diyorsun ama bak bakalım benım dukkanımdakı urunlere değeri cok cok uzerinde mi satıyorum senin gibi? sen degeri uzerinde satarak asıl mezarcılıgı yapıyorsun. biz yorumumuzu site kuralları dahilinde yazdık. sen absurt bir rakam yazmıssın. satamazsın o fiyata dedik. senn ıyılıgın ıcın. sen ise bize ne diyorsun ayıp ya. vallahi ayıp

neden öyle yazdım satılmaz diye biliyor musun?
bak linke gör:http://www.sahibinden.com/kutulu_faturali_5610_xprssmusic-44WQQaXQQ14768762WQQpXQQdisplayitem

bugun elime gecti bu telefon 220 Tl ye aldım.
bi senin fiyata bak bi beni,m aldıgım fiyata bak.
seninki kadar temiz ayrıca switch tuşunun plastiği de sökülmüş değil....
demem o ki karsında pasif alışveriş yapan kişiler yok. arastırmacı ve neyin ne kadara satıldıgını bilenler var. kandırmaya gerek yok milleti


Sana yazdığım yazı tekrar okumanı ve ondan sonra tekrar yorumlamanı öneririm. Kastım bu cümlede yazılı. Alıntı yaparak yoruma katılan arkadaşlar üzerinde hiçbir değişiklik yapmaksızın yorumlamışlar. Daha açıklayıcı anlatmamı isterseniz anlatırım ama yazdıklarım gayet açık. Tekrar okuyun. Mezarcılık sadece ölü fiyatına almak değildir. fiyatı öldürmek için yapılanlar da mezarcılıktır. Bugün sizin telefonu 200 tlye almanız o telefonu size satanın nasıl temin ettiği ile alakalıdır. Bilmem anlatabildim mi?



A
15 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: elusive


quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi


Bugün sizin telefonu 200 tlye almanız o telefonu size satanın nasıl temin ettiği ile alakalıdır. Bilmem anlatabildim mi?


Bilip bilmeden konuşuyorsun ya.
Aldığım kişinin adına düzenlenmiş fatura var elimde. kvk dan da onayını yaptırdım almadan önce için rahat olsun. demem o ki. sen yine faiş fiyata satıyorsun....


Ben dediğimin arkasındayım arkadaşım. Yazılarımı daha dikkatli okuyup yorumlamalısın. "Nasıl temin ettiği" cümlesinden senin çıkardığın sonuç kaçak olmasıdır. Ama asıl anlatmak istenen kişinin onu nasıl aldığıdır. Bence sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anlayıp yorumluyorsun. Bundan sonra seninle daha fazla polemiğe girip tartışmıycam.

Anlamadığın için tekrar yorumluyorum: Sıfırı 550 ytl olan bir telefonu ikinci elden 220 ytl'ye satan bir şahıs onu nasıl temin etmiştir bir düşün önce.

1. Maddi açıdan bir sıkıntısı yoktur sırf telefon değiştirmek uğruna gidip parayı basıp almıştır. (bu senin anlayamadığın kısım işte). böyle insanlar peynir ekmek gibi telefon değiştirir. Kaça sattıkları onlar için önemsizdir. Bu asla o telefonun ikinci fiyatı için kıstas olamaz.

2. Maddi açıdan çok sıkışıktır kaça giderse gider mantığında elinden çıkarmaya çalışmış olabilir. Bu durumda asla kıstas olamaz.

3. Çalıntı olabilir. (Bu da bir ihtimal tabi ama zaten kontrol ettirmişsiniz.)

LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OKUYUP ANLAMAYA ÇALIŞIN. GERÇİ KİŞİNİN ANLATMAK İSTEDİĞİ KARŞISINDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.

Note: Sıfırı 550ytl olan bir telefonun ikinci elden 375ytl ye satmaya kalkan kişiye fahiş fiyattan sattığını söyleyen kişi mezarcılık yolunda emin adımlarla ilerleyen birinden başka bişey olamaz. (Gücünüze gitmesin. Ben bu sonucu çıkarıyorum.)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 15 Haziran 2009; 20:43:34 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.