Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
396
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Western Digital 500GB XP Sorunum
M
15 yıl
Er
Konu Sahibi

western digital 500gb passport essential marka model external harddiskimi aldığım gün dell marka laptop umda (windows vista kurulu) denedim ve kullanmaya başladım sorunsuz bir şekilde ondan sonra asıl kullanacağım masaüstü bilgisayarıma taktığımda (windows xp kurulu) donanım kurulumu tamamlanamıyor dedi. bir sefer açıldı çıkan uyarılara tamam dediğimde dosyalarımı görüntüleyebildim ancak ondan sonra içindeki yazılımını kurdum ve her seferinde tam tanıyacakmış gibi oluyor ancak sonra tekrar donanım kurulumu tamamlanamıyor diyor ve başka bi seçenek kalmıyor ve bu işlemi defalarca yapıp duruyor. bilgisayarımdan disk yönetimine girdiğim taktirde wd passport şeklinde görülüyor sonra kayboluyor ve donanım kurulumu tamamlanamıyor uyarısı geliyor.

masaüstü xp kurulu olan bilgisayarımda acaba bu harici diskimi nasıl kullanabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?


< Resime gitmek için tıklayın >



M
15 yıl
Er
Konu Sahibi

lütfen acil yardıma ihtiyacım var bu konuda bilgisi olan veya kendi başına gelmiş olan birisi varsa lütfen yardımcı olsun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.