Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
434
Tıklama
0
Öne Çıkarma
S1 ve S2 External Diskler Türkiye de
4
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Samsung;Tüm Dünyada gerçek anlamda güven sunmaya çalışan büyük bir marka olarak önce rakiplerini ve pazarın tepkisini ölçerek bilgilerinizin önemini düşünerek,bir disk in nasıl korunabileceğini gösterir gibi s1 ve s2 serisi external diskleri müşterilerine sundu ve sıra Türkiye de...

Kutu incelemesini bizzat kendim yaptım,s1 ve s2 serisi aynı malzemeyle yumuşak plastik ve alt kısmı deri kaplama olarak yapılmış.Yani çalışmaz durumda düşürürseniz disk e büyük ihtamalle bişey olmayacaktır çünki nerdeyse yerde sekecek kadar esnek bir yapısı var ama tabiki sekmiyor :D

Diğer markalara göre boyu daha kısa fakat daha kalın,kalın olmasının sebebi ise disk e uzak tutulmak istenen kutu tabikide ne kadar uzak olursa bozulma riski bi okadar azalıyor,tabiki içlerinde aliminyum ince demirlerde soğuma konusunda bir başarı sağlıyor olsa gerek uzun süre çalıştırdığımız disklerde performans kaybı görmedik ,Samsung s1 ve s2 serisi external diskler şuan sadece 1.8" ve 2.5" olarak pazara giriyor.

S1 mini : 120 ve 250 gb 1.8" boyutlarında dört farklı renk seneğiyle göz kamaştırıyor.
S2 : 250 ,320 ve 500 gb 2.5" boyutlarında olacak yine dört farklı renk seçeneği sunuyor.

Samsung Disk de Bir dünya markası olması yanında External disk ler de referans olduğu bir çok firmayla Türkiye de başarısını kanıtlamıştır.

Disk alanında rakipleri Seagete ve WD ye göre daha sağlam olan ürünlerini; içlerinde 1 adet kılıf şifreleme ve backup özelligi + dosya gizleme özelliği le aynı fiyata satıyor.

Satışta olacağı mağzalar ; Vatan Bilgisayar,Teknosa,MediaMarket,Hepsiburada.com






< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4L1 -- 19 Nisan 2009; 19:13:37 >

4
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şuan Vatan Bilgisayar ve teknosalarda satışta ürünlerin kutu içerikleri,özellikleri bakımından diğer tüm markalardan daha kaliteli ve dizany olarak da kişisel fikrim daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Alt kısmında derimsi alt kasa üst tarafta plastikimsi esenk piyano.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4L1 -- 19 Nisan 2009; 19:15:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl
Çavuş

4LI arkadaşım ben dün diski vatan bilgisayardan aldım öncelikle arkadaşlar çok yardımcı oldular orada ahmet diye bir bey vardı oda tavsiye etti tabi bende o da tavsiye edince tercih ettim.Öncelikle diskin dizaynı çok başarılı çok hafif ama sağlam bir kutuya sahip eve getirdim ben vista ultimate kullanıyorum snde 22 mb gibi başarılı bir yazma hızı var o yüzden hem sana çol teşekkür ediyorum tavsiyen için burdan herkese rahatlıkla önerebileceğim bir ürün arkadaşlar güvenle alabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.