Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
4086
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony DCS-S730 bazen açılıyo bazen açılmıyor
E
15 yıl
Er
Konu Sahibi

arkadaşlar sony dig.fot.makinamı alalı 2 gün oldu makınam power tusuna basıyorum bazen açılmıyor bazen açılıyor.açılmadığı zaman bikaç defa daha basıyorum power tuşuna yine açılmıyor biraz bekliyorum basıyorum açılıyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşalrdan yardımlarını bekliyorum. Garantiye göndermeden halledebileceğim bir yöntem varmı acaba



D
15 yıl
Binbaşı

tipik bir sony özürü daha.Arkadaşım açılıp açılmamadan ojektifin ileri çıkıp çıkmamasını kastediyorsan bu pilin zayıflamasından olabilir bendeki sony de bazen pil zayıfken objektifi dşarı çıkarmıyor yada çıkardıysa tam içeri almıyor parmağımla hafifçe dounursam düzeliyor ancak sen de bu durumu bi kontrol et eğer bundan değilse objektif motorundada bir sorun olabilir eir şey diyeemğer böyle ise ve makinan garanti kapsamında ise hemen servise başvur mümkünse değiştir başına iş açar çünkü
Haaa ekran açıılmıyorsa ona bir şey diyemem saygılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Er
Konu Sahibi

ne objektif ileri geliyor nede ekran gelliyor kapkara bi ekran bazende cyber shot yazısı geliyor ve gidiyor ama tam manasıyla açılmıyo ama aradasırada o power tuşuna bastıkca belki bir kaç defa birden açılı veriyor anlamadım valla nerden aldım zaten elektronik eşyada hhep şansızdım bundada şansız çıkktım bi problem çıkmasın diye sony aldık onunda problemlisi beni buldu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Binbaşı

esasen tam bu sıralar sony alınmaz forumda başka yerlerde de yazdım sony uzun bir aradan sonra ilk kez zarar açıkladı bu sene son bir kaç yıldırda karlarında % 35 ler civarın da düşme olduğunu bildirmişdi bu yüzden sony son yıllarda kalite kontrolden bile geçemeyecek çürük çarık özürlü ürünleri pyasaya para için sürmekteydi bende 2 sony w serisi foto mak.var üstelik birini yurtdışından aldım ikiside özürlü yazılım hataları falan var bu yıl başıda sony piyasadan para toplamak için webbie serisi dandik cmos sensör kullanan loş ışıkta ve kapalı mekanda kör gibi hiç bir şey algılayamayan hd video kamerlar üretip pazara sundu hemde 169-200 dolar fiyatla yani 300 lira falan düşün en ucuz hd kameranın fiyatları 1,5 milyardan falan başlıyorken bu fiyata bak yani sony ihtiyaçtan piyasadan para toplamak için her taklayı atıyor bu dönemde ve ürünlerinin tv ler falan hariç hemen tamamı çin üretimi tv lerinde büyük kısmı ispanyol ve polonya yapımı japon malını bulmak zor o yüzden bu aralar dikkat etmek lazım sonye.
makinana gelnce acilen değiştir bence.Garanti kapsamında serviste falan yapılsa bile tam randıman alamazsın ve aynı sorun ilerde tekrar ortaya çıkar saygılarımla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
15 yıl
Binbaşı

Alternatif olarak şöyle bir şey deneyebilirsiniz.

Çekilen fotoğraflara bakma tuşu var ya, ekranın sağ alt köşesinin hemen yanındaki ilk tuş. Fotoğraf makinesi kapalıyken bu tuşa bir kere basın, lens açılmasına gerek kalmadan çektiğiniz fotoğraflara bakabilirsiniz. Bakalım bu şekilde sorunsuz açılacak mı?

Bir kere bastıktan sonra çekim moduna geçmek için tekrar aynı tuşa basın, bakalım lens in açılmasında bir sorun olacak mı? Bunları yapıp sonuçları yazabilirseniz, konu hakkında biraz daha fikir edinebiliriz sanırım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Er

sony nin çinde seri üretilen tek ürünğ açılmama problemi olması normal
biraz daha para verip w110 alsaydın keşke


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Er
Konu Sahibi

çinde yapılmış hay Allah özellikle çin malı almamaya gayret ediyodum yaa.. nasıl oldu tongaya düştüm abi sony dedik güvendik bi daha iki olsun alırsam sony gıcık oldum bak imdi neyse idare edecez artık


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
11 yıl
Teğmen

Selamlar. 2006 yılında aldığım Sony DSC-S500 modelinin 1 yıldır açılmama problemi var. Ekran geldiği gibi gidiyor. Sorunu pili bitik gibi görmesi. Yepyeni duracell pil takıyorum. Bazen rastgele çok nadir açılıyor, yepyeni pili bitmek üzere gibi gösteriyor. Baktım bendekide çin malı. Sanırım bu DSC modellerinde hep bu problem var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
11 yıl
Yüzbaşı

beyler konuyu hortlatıyorum ama sony cybershot dsc s650 var elimde eski bir makine. açılmıyor hiçbir şekilde. o kadar pil denedim cybrshot bile gelmedi. yeni makine aldım ama yine de bunu açmayı kafaya taktım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.