Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1147
Cevap
229656
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (32. sayfa)
J
19 yıl
Er

ben doğduğumdan beri GSi olduğum halde GSnin bu sezon başarılı olacağını sanmıyorum .BJK veya TS birinci FBde olamaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Teğmen

J
19 yıl
Teğmen

MİLLET HEİNZ OLAYINI BİLEN VARMI SUANKİ DURUM NEDİR???



J
19 yıl
Teğmen

MİLLET HEİNZ OLAYINI BİLEN VARMI SUANKİ DURUM NEDİR???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
19 yıl
Yarbay

V
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Marek Heinz GALATASARAY,DA.....< Resime gitmek için tıklayın >


**Pavel Nedved ve Baros ile beraber ,forvet arkası oynuyormus...
1.87 boyunda...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 30 Ağustos 2005, 0:12:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

**Eric Gerets, 4 Eylül’de İspanyol devi Barcelona ile EuroCard projesi kapsamında Almanya’da oynanacak maçın iptal edilmesini istedi.


Gerets istemedi
Yönetimle Eric Gerets arasındaki ilk fikir ayrılığı Barcelona maçı nedeniyle yaşandı. Belçikalı hoca İspanyol deviyle oynanacak karşılaşmayı veto edince, Almanya’daki organizasyon suya düştü

Milliler olmayınca...
Göreve geldiği günden bu yana yönetimle uyumlu bir çalışma sergileyen Eric Gerets, ilk kez idarecilerin aldığı bir kararı veto etti. Belçikalı teknik adam, 4 Eylül’de İspanyol devi Barcelona ile EuroCard projesi kapsamında Almanya’nın Köln kentinde oynanacak maçın iptal edilmesini istedi. Bu gelişme üzerine, neredeyse biletleri satılmak üzere olan organizasyon da suya düştü. Gerets’in, kendisine danışılmadan yapılan maç programı için, “Milli oyuncularımız yok. Bu kadar eksikle Barcelona ile maç yapılır mı!” diye tepki gösterdiği bildirildi.

Anlaşmalar bitmişti
Eric Gerets’in sürpriz çıkışı karşısında ne yapacağını şaşıran idarecilerin, yönetim toplantısında, “Hocamız eksikler nedeniyle Barcelona maçının iptal edilmesini istedi. Bu maçın oynanmasını kesinlikle istemiyor” şeklinde rapor verdiği kaydedildi. Galatasaray’ın 400 bin Euro karşılığında Barcelona ile anlaştığı, Köln Stadı’nı da 60 bin Euro’ya kiraladığı, görev yapmaları için itfaiye ve polis departmanlarına bile gerekli yazıların gönderildiği ortaya çıktı. Gerets’in, aynı gün bir başka takımla maç yapma düşüncesinde olduğu öğrenildi...


**Bülent Korkmaz’a bu kez de Teknik Direktör Eric Gerets yeni bir teklifte bulundu. Önceki gün yöneticilerle bir görüşme yapan Belçikalı çalıştırıcı, Bülent Korkmaz’ı yardımcı antrenör olarak yanında görmek istediğini söyledi. Gerets, ‘Bülent benim gördüğüm en iyi defans oyuncularından biriydi. Böyle büyük bir futbolcuyu onore etmeliyiz. Üç aydır Galatasaray’dayım, nereye gitsem bana Bülent Korkmaz’ı soruyorlar. Onu mutlaka yanına al diyorlar. Takımdaki futbolcular da Bülent’i çok seviyor. Onunla görüşün ve antrenör olarak ekibimde yer almasını istediğimi söyleyin’ dedi.

Sarı kırmızılı yöneticiler bunun üzerine Bülent Korkmaz’ı telefonla arayarak, Gerets’in teklifini iletti. Bir yıl daha futbol oynamak isteyen tecrübeli oyuncu ise düşünmek için süre istedi. Bülent’in yöneticilere, ‘Fiziksel olarak çok iyi durumdayım. Bir yıl daha futbol oynamak istiyorum. Ama Gerets’in teklifi de gayet güzel. Kararımı vermek için düşünmem gerek’ dediği belirtildi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Yüzbaşı

F.Bahçe'nin antrenörü İmmel'in, Heinz'ı arayarak, "G.Saray'a gitme.. Paranı alamazsın" dediği iddia edildi. Olayı doğrulayan Albayrak Çek yıldızı ikna ederek, işi bitirdi

F.Bahçe kaleci antrenörü İmmel'in görüşmeler sırasında arkadaşı olan Marek Heinz'in menajerini arayarak, "G.Saray'a gitme. Parasını alamadığı için bir çok isim oradan ayrılmak zorunda kaldı" dediği öğrenildi. Görüşmeleri yapan isim Albayrak bu iddiayı doğrulayarak, "Menajerini değil direk Heinz'ı aradı. Hiç hoş bir hareket değildi. Biz bu oyuncuyla artık anlaştık. Üzüntü verici bir anı olarak kalacak" yorumunu yaptı.

kaynak:sabah.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Yüzbaşı

Eric Gerets, dört haftalık performansıyla Hagi'yi geride bırakırken, Cim Bom'a son şampiyonluğunu yaşatan Lucescu'yu yakaladı



ultraAslan kurucusu Edip Gürmandan gs için yazdıgı şiir..

SEN eğer...

Bir Su olsan...OKYANUS ...

Bir Tepe olsan.... EVEREST...

Bir Şehir olsan...İSTANBUL olurdun... Eşi benzeri bulunmayan...

Bir Diken olsan...GÜL...

Bir Çiçek olsan...ORKİDE...

Bir Ağaç olsan ...ÇINAR olurdun....Asırlık Köklere dayanan..

SEN eğer...

Bir Mevsim olsan ..İLKBAHAR..

Bir İçki olsan ...ŞARAP...

Bir Bağlılık olsan...TUTKU olurdun....Tarifi mümkün olmayan..

Bir Kum olsan...ÇÖL...

Bir Taş olsan ...ELMAS...

Bir kumaş olsan...İPEK olurdun..En incesinden dokunan...

SEN eğer...

Bir Savaşçı olsan..SAMURAY...

Bir Camia olsan..İMPARATORLUK..

Bir Zaman olsan...SONSUZLUK olurdun...Tarihlere sığmayan...

Bir Kitap olsan....GERÇEK...

Bir Yazı olsan ..DESTAN..

Bir madalyon olsan ..ŞEREF olurdun...Göğsümüze takılan...

SEN eğer...

Bir Ses olsan...TRİBÜN..

Bir Öfke olsan ...VOLKAN...

Bir Yıldız olsan ...GÜNEŞ olurdun...İçimizi ısıtan...

Bir Zehir olsan...ŞİFA..

Bir Yapı olsan...MABET

Bir Kuş olsan ..ZÜMRÜT Ü ANKA olurdun ..Kendi küllerinden doğan..

SEN eğer...

Bir Karakter olsan ...ASİL...

Bir Organ olsan..YÜREK ..

Bir Sembol olsan ...ASLAN olurdun...Krallığı daim kalan...

Bir Kelime olsan ...AŞK..

İki kelime olsan ... SENİ SEVİYORUM ...

Bir Sevgi olsan..ANNE olurdun....Her şeyi karşılıksız yapan...

Bunların hepsi biraraya gelince ...

Adın...GALATASARAY oldu...

Uğruna ölünse bile ,

ASLA.... Yalnız yürümeyecek olan...
__________________


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Yüzbaşı

Marek, Cek Cumhuriyeti’nin 3 Eylül’de Romanya ve 7 Eylül’de de Ermenistan’la oynayacağı maçların ardından İstanbul’a gelerek yeni takımına katılacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Otoriteler Heinz'i değerlendirdi

Kaş yaparken...

Heinz'ın transferi Gerets'i kafaca rahatlatır. Hasan'ı oyun kurucu olabilir ve Hagi gibi serbest hareket edebilir. Altan'ı sağ tarafa çekip daha olumlu ortalar yapar. Heinz'in orta alanın solunda hücum dönük oynayacağı için Ergün, Orhan'ın yerine geçebilir. Gol bölgelerine sinsice sızan İliç ikili forvetin arkasında oynayabilir. Ancak Belçikalı hoca genişleyen kadroda Heinz uğruna kaş yaparken göz çıkarmamalı.

Levent Tüzemen

Dengeleri bozabilir

G.Saray kulübü Figo'dan başladı, Pires, Gonzalez derken Heinz'a kadar düştü. Görünen o ki Heinz sol kanat oyuncusu. Ve muhtemelen Altan'ı kesecek. Ama Heinz, Altan kadar performans gösteremezse tüm çivileri çıkmış G.Saray'da dengeleri darmadağan eder. Adama sormazlar mı; 200 bin euro için Ribery'i elinden kaçırdın vasat bir Çek futbolcuya 2 milyon 50 bin euro bonservis parası ödüyorsun?

Ahmet Çakar

Altan ve İliç dikkat

Galatasaray'ın ihtiyacı kanattan ziyade bir sol bek. Heinz ise orta saha. Gerets'in listesinde olduğuna göre faydalı olacağı düşünülüyor olmalı ki, transferine uğraşılıyor. Kimi keseceğine gelince, Antep'te görüldü ki, Gerets oyuncu değil oyun odaklı. Galatasaray'daki bütün futbolcular gibi, o da formuna ve rakibe göre takımda yer bulacaktır. Yine de ben Altan veya İliç'in yerini zorlar diyorum

Ebru Kılıçoğlu

seyirci bekleyip görecek...iyi olması tek dilegim..



V
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

teknik direktörümüz starda canlı yayında bütün sorulara cevap vericek... simdi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Seyrantepe'ye 100 bayrak direği

Galatasaray Kulübü'nün 30 yıllık üst hakkı tapusuna sahip olduğu Seyrantepe arazisinin ön cephesinde, kulübün 100. kuruluş yıldönümünü sembolize edecek 100 adet bayrak direği dikilmeye başlandı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Seyrantepe'ye dikilecek 100 direğin 97'sinin Galatasaraylıların sponsorluğunda hazırlanacağı ifade edildi.

Sponsorluk bedeli olarak 5 bin YTL'yi üstlenen Galatasaraylıların isimlerinin, bayrak direkleri üzerinde yer alacak sponsorluk plaketlerine yazılacağı kaydedilirken, 1905, 2000 ve 2005 yıllarına ait direklerin ise açık artırma usulüyle sponsorlarını bulacakları açıklandı.

Kaynak: AA


seyrantepe için birşeyler az cok yapılacak ama esas emirates ile yapılacak anlaşma önemli...


**Dünyanın en büyük derbisi...
Bugün, 14:11
Dünyanın en büyük derbi maçlarını belirlemek için anket düzenleyen "footballderbies.com" adlı internet sitesi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabeti dünyanın en büyük derbisi olarak ilan etti.
AA - Türk futbolunun iki ezeli rakibi Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet uluslararası alana da taşındı.
Ankette 8.8 puan alarak ilk sıraya oturan Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin ardından 8.5 puan alan İskoçya'nın Celtic ve Glasgow Rangers takımları arasındaki maçlar, en çekişmeli 2. derbi ünvanını aldı.
Ankette Arjantin Ligi'nden Boca Juniors ile River Plate mücadelesi 8.4 puanla 3. oldu.
Sitenin anketine katılanlar tarafından verilen oylarla 7.7 puan toplayan Beşiktaş-Fenerbahçe arasındaki mücadele ise listede 13. sırada yer alarak birçok Avrupa takımları arasındaki rekabeti geride bıraktı.
Dünyanın birçok ülkesinden toplam 94 derbi maçın yer aldığı ankette, 7.3 puan alan Beşiktaş-Galatasaray derbisi de 36. sırada yer buldu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 1 Eylül 2005, 15:36:49 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
19 yıl
Binbaşı

yürü be galatasaray kim tutar seni(ligteki başarılarını kastettim)



E
19 yıl
Yüzbaşı

mühim olan bayrak değil stad dikmek oraya...her yıl kazmayı vuruyoruz diyorlar ama icraat gelmiyor arkasından, şimdi bunlar bayrak dikdi ya artık 10 yıl el sürmezler oraya..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: eric cartman

mühim olan bayrak değil stad dikmek oraya...her yıl kazmayı vuruyoruz diyorlar ama icraat gelmiyor arkasından, şimdi bunlar bayrak dikdi ya artık 10 yıl el sürmezler oraya..


oda bir basarı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çek milli takımının cumartesi günü Romanya ile yapacağı maç için bu ülkeye gidecek olan Heinz, 2 gün boyunca Hagi’ye ait İAKİ Oteli’nde kalacak. Hagi’den Galatasaray hakkında bilgi alması da beklenen Heniz, yeni takımına hazırlıklı gelmiş olacak

Marek Heinz'dan ilk mesajlar...
Galatasaray’ın, Borussia Mönchengladbach’tan çok daha iyi bir takım olduğunu belirtti.Türkiye’de tekniğe dayalı, süratli futbol oynanıyor. İnanıyorum ki, kısa sürede uyum sağlayacağım.ve forma numarası 18 olacak..

Gerets'in keyfine diyecek yok..
Ümit Karan, Necati Ateş ve Altan Aksoy’a özel olarak şut çalışması yaptıran Gerets; Ümit’e, “Beşiktaş kalesine vurur gibi vur'' diye seslenirken, Necati’ye, “Fenerbahçe kalesine vurur gibi vur'' diye bağırdı.

Galatasaray taraftarına duyrulur
Galatasaray Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nda yenilenen eski açık tribün için kombine bilet satışına 5 Eylül Pazartesi günü başlanacağını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sezonluk bilet fiyatının 200 YTL olarak belirlendiği, öğrenciler için indirimli fiyatın ise 150 YTL olduğu bildirildi.

11 Eylül Pazar günü Sivasspor ile yapılacak lig maçında yeniden hizmete sokulacak eski açık tribün için kombine satışları, 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak.


Aslan,ın yeni sezon formaları şatışta
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Adidas tarafından hazırlanan kırmızı çubuklu formaların, yurt genelindeki tüm Galatasaray Store'larda yerini aldığı ve 70 YTL'den satışına başlandığı bildirildi.

Galatasaray'ın bu sezon giyeceği "100. Yıl Forması", "Beyaz", "Parçalı" ve "Siyah" formalar, daha önce satışa sunulmuştu.


Ergün'den kötü haber..
(A) Milli Futbol Takımı'nın dün akşam yaptığı antrenmanda sakatlanan Ergün Penbe'nin, 4 ile 6 hafta arasında oynayamayacağı açıklandı. Özel Acıbadem Hastanesi'nde bugün MR'ı çekilen Galatasaraylı oyuncunun, sağ kasık adelesinde 3.5 santimetrelik kanama olduğu belirlendi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
19 yıl
Yarbay

Ergün sakatlandı 6 hafta yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

C
19 yıl
Yüzbaşı

Heinz, bugün İstanbul’da olacak. Çek yıldız, Florya’da arkadaşlarıyla tanışacak, yarın da idmana çıkacak.

**Heinz milli maçta gol perdesini açtı
Heinz, ülkesi Çek Cumhuriyeti’nin Ermenistan ile oynadığı milli maçta gol perdesini açan isim oldu. İlk yarısı golsüz berabere biten karşılaşmanın
48. dakikasında rakip fileleri havalandıran Galatasaray’ın yeni transferi, kilidi çözen isim oldu. Ev sahibi takım bu dakikadan sonra üst üste goller buldu ve müsabakayı 4-1 kazandı.


faydalı olacak...


Bu mesaja 1 cevap geldi.