Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 1 mobil kullanıcı
4310
Cevap
1750714
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (159. sayfa)
D
5 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Dogan016

selamun aleyküm herkese geçmiş olsun.. googlede binlerce doktor, hastane , implant uzmanı görüyoruz hepsi güzel yanlarını anlatıyor ama yaptıran herkes üzücü sonuçlar alıyor.. sağ üst çenemde köprü ( kaplama ) dişlerim vardı implant yaptırıp köprülerden ve eriyen çeneden kurtulmak istedim. 1 adet boşluk vardı diğer 3 dişin altına doğru erime vardı kaplamalar kesildi sinüs lifting yapıldı 1 yıllık iyileşme süreci başarılı geçti 3 diş çekimi yapıldı ve aynı gün implantlarım takıldı.. herşey buraya kadar çok güzeldi implantlarım iyileşti kaplamaya hazır derken bir hassasiyet özellikle koşarken ve kaldırımdan inerken ayağımı sertçe basında hassasiyet başladı deri açıldı 1 adet implantın düştüğü görüldü ve çekim yapıldı çekim sonrası kemik grefti konulup dikildi diğer 2 implantıma kapakçıkları takıldı ameliyat sonrası 30-60 gün kadar sonra bir implantımın çevresindeki et kızardı ve kanamaya başladı ( enfeksiyon kapmış ) sonradan sonraya implamtın çevresinde kemik erimesi oldu suan implantın birinde vida tırtıkları görünütor çekilmesi gerekiyormuş. ağzımda kalıyor 1 adet implant ( kapakçık takılmış kemiğe iyi ce kaynamış şekilde.. birçok kiliniğe igittim arka kısımlara tekrar implant yapmamız için sinüs lifting yapmamız gerekir diyip başlarından sağdılar oysaki sinüsüm yukarıda düşen implant bölgesindeki kemik kazanıp yeni kemik konulabilir diye düşünüyorum. en son nevşehirde güzel bir hekimle tanıştım bana kemik erimesi olan implantı söker kemik grefti ile doldururuz arka bölgeyi açarız kemiğe bakarız greft sertleşmişse hoşuma giderse aynı gün implantı yerleştiririm dedi hoşuma gitmez ise kazırım yeni greft doldururum dedi kendine çok güvenen ve herkesin memnun kaldığı ( öyle görünüyor yaptırmadan emin konuşamıyorum :( ) bir hekim gibi duruyor. dedikleri mantıklı geldi ama şöyle kafama dert oluyor arka bölgeye yeniden işlem uygulanıp implant yerleştirme süresince en öndeki implantım iyileşme kapağı takılı duracak bu süreçte oda erirse ? kafayı yiyeceğim :(
bu arada psikolojim çok bozuldu 3 sene oldu çözüme kavuşamadım çok para harcadım vakit kaybettim ve daha devam ediyorum vakit nakit kaybetmeye intihar etmeyi bile düşünüyorum benim gibi olup sonuca ulaşan varsa lütfen bana yardımcı olsun çok bunaldım şehir şehir doktor doktor geziyorum 10 ekimde nevşehire tekrar gideceğim ama yine korkularım var sonuçta diğer kliniklerde mağdur oldum



P
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: chetaq

Faydalı bir paylaşım olmuş.

Aklıma takılan konular ise;

* Doktorun implant konusunda sektörel tecrübesi ve başarısı,

* Ayda kaç kez implant operasyonuna girdiği,

* Yaptığı implantlardaki başarı oranı.


Bu bilgileri, doktorun kendi söylediği dışında doğrulayabileceğimiz bir kaynak var mıdır?

Ya da, bu bilgileri sağlıklı bir biçimde nereden öğrenebiliriz?

Alıntıları Göster
1995 ila 2012 yılları Haccettepe'de okumuş doktorları tek geçerim.



P
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Dogan016

ha birde arkadaşlar megagen marka implant var kore malı onu araştırın tırtığı diğer implantlara göre hatta alman implantlara göre daha fazla tırtığının fazla olması daha garantili tutuculuk sağlaması demektir.
megagen sanırım R2Gate teknolojisi ile Dijital olarak yapılabilen implant. Eğer bu teknoloji de kullanılacaksa haklısınız Xpeed(Kalsiyum iyonlu) yüzey yapısına sahip Megagen implant'ı tek geçerim diyebilirim, evet.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 5 Ekim 2019; 10:57:15 >

İ
5 yıl
Er

merhabalar
straumann tavsıye ederız..ısvıcre markası bırde bundan daha uygun yıne ısvıcre markası ama almanyada üretilen medentıka var..60 senelik fırma..dunyanın neresınde gıdersenız gıdın parcasını her yerde bulursunuz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @acordis
İ
5 yıl
Er

merhabalar
agız yapısına uygun dunyada bılınen (50 yıllık) ve ömur boyu garantılı markalar var..Meseal Straumann ısvıcre markadır..bır dıgerı medentıka buda ısvıcre markadır,almanyada üretilmiştir.Bir diğeri MIS ..




Bu mesajda bahsedilenler: @tabzana
İ
5 yıl
Er

merhabalar
dişlerınızı yaptırmadıysanız ucrretısz muaneye beklerız..straumann,medentıka ve mıs markaları ıcın..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @haltun38
A
5 yıl
Yüzbaşı

Bana Cep telefonuzu yollarmisiniz fiatlari konusunda konusalim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ideosus
D
5 yıl
Yüzbaşı

banada cep tel verebilirmisiniz fiyat önemli 👍



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ideosus
A
5 yıl
Çavuş

Ankarada, implant yapan önereceğiniz yerler var mı?



X
5 yıl
Yüzbaşı

Ankara da Önerebileceğiniz yer varmı?



C
5 yıl
Teğmen

Straumann marka implantıma geçici abutment takıldı. Fakat bu abutmentin bağlantı vidası implanttan çıkarılamadı. Hekim; daha fazla zorlarsak vida kırılır zamana bırakalım zamanla vida gevşer bilgisini verdi. Bu durumu yaşayan hekim/hasta var mı aramızda neler yapılabilir? =/



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Binbaşı

Ditron imlantın ismini duyan varmı.. kalitelimidir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
4 yıl
Er

İzmir içi ücretsiz muayene için 05077449921 MURATHAN



A
4 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar implant diş düşme oranı yüzde kaçtır ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Er

Özel bir ağız diş ve çene cerrahına gittim. Üst 26.ya sinüs lifting ve kemik greftleme yapılacak. 2.5 cc kadar kemik tozu kullanılacakmış. İyileşme ve kemiğin kaynama süresi 6 ay. 3000 tl fiyat söyledi. İmplant hariç tabii ki. İmplanta hazırlanmak için bu fiyat çok mudur acaba? Yaptıran arkadaşlar yanıtlarsa çok iyi olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Binbaşı

Merhaba arkadaşlar,

Annem için 12 adet implant yapılması gerekiyor. Ankara da bu konuda tecrübeli , fiyatları uçuk olmayan diş tabibi tavsiye edermisiniz . 12 adet implant ne kadara takılır ? İmplant sayısı arttıkca fiyat biraz düşer mi ?



G
4 yıl
Çavuş

Tek diş implant için başvurduğum kimliğimde en kaliteli markalar olarak straumann ve nobeli önerdiler. Nobel straumanndan yaklaşık 800 TL civarı daha ucuz.

Nobel marka implant yaptıran var mı? Straumann kadar kaliteli ve başarılı mıdır arkadaşlar?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Çavuş

Ameliyatsız dikişsiz implant mı yerleşir.. iyi reklam yapmışsın..gerçekten adın gibi masal anlatmışsın..bi bitmediniz amk.. milleti yanıltmayın.. yavşakça ve zararlı olacak reklama dayalı aldatıcı yorumları silin adminler..




Bu mesajda bahsedilenler: @masaloznur
H
4 yıl
Çavuş

ulan nerene implant yaptırdın ağrısız sızısız.. götüne mi yaptırdın amk veleti.. ne atıyosun kafadan milleti yanıltıyorsun.. git de sen kıçının reklamını yap **** kılıklı hergele..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @masaloznur
P
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: aaahmet61

arkadaşlar implant diş düşme oranı yüzde kaçtır ?
Herkese söylüyorum marka ve fiyat önemli değil, yapan hekim önemli. markaya vereceğiniz parayı hekime verin, ucuzuna da kaçmayın diye ama kimseye dinletemiyorum. Ha her ucuz etin yahnisi acıdır ve evet en pahalısını da yaptırsanız kendi emeğini ucuza satan yer iyi değildir. Düşer mü düşer, tabi siz de iyi bakmazsanız en iyisi de olsa düşer. Bu arada şu çok bilinen markalardan iki tanesi kendi ismi ile ülkemizde ve uzak doğuda üretime başladı. yani adam size en pahalı implantı yapıyorum deyip ucuza yapıyorsa muhtemelen bunlardan kullanabilir.

Ha burada olsun başka yerde olsun reklam yapan yerlerden de uzak durun. biri demiş "xx tane porselen ve x tane implantı 7bine yaptırdım" diye, En ucuz implantı kullansalar x tane implantın maliyeti en az 5bin, hadi xx tane porselenler için de labaratuara 2bin ödese toplam maliyet 7bin oluyor. Demek ki arkadaşlar nasıl bir sevap işliyorsa 6 ay beleşe uğraşıyor sizin için, tabi parayı ödedikten 2 ay sonra orayı yerinde bulabilirseniz ve tabi içeriye implant konduysa :) Alanya mıydı orası, 2 ay sonra klinik kaçmış, yerinde yeller esiyor, kayıtları bile yok. Kimseye de Allah'tan şanslılarmış implant falan koymamışlar, yoksa bir de onu söktürmekle uğraşacaklardı, sadece dikiş atıp kaçmışlar.

isteyenlere bildiğim iyi yerlerin 10-12 kadar ismini verebilirim, ama hiçbiri uygun fiyatlı değil, söyleyeyim.

Böyle giderse forumun bu kısmı "sağlıksız yaşam forumu" diye değişecek neredeyse.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 5 Kasım 2019; 14:57:5 >