Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
393
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XP KUrma Sorunu
Y
22 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kolay Gelsin.. Benim arkadaşın
Acer 8100;
p3 600
256 mb rem
gigabayt gf2 mx ekrankartı
quantumfireeball as plus 10gb
var
win 98 üstüne win xp kurmayı denedim. normal kurulmaya başlıyor win 98 üstünde. normal olarak yende başladı ve ms dos a düştü copying files a geldiği zaman makina kilitleniyor. hiçbir işlem yapmıyor. format atayım dedim. attım. win98 kurdum.hiçbirşey kurmadan(driver) tekrar denedim. ama nafile ne zaman ms dos a düşse orada kalıyor. sorun ne olabilir.


YASİNDOGAN

Edited by - TheGuardian on 13 December 2001 16:10:34



S
22 yıl
Binbaşı

benim arkda da aynı hatayı werdi o da baştan kurdu
baştan kurma en iyisi yaw ben de öyle kurdum hiç sorunsuz kullanıyorum hatta eğer warsa yeni bir partisyona kur xpyi hem win98e de gerektiğinde ulaşabilirsin

http://www.flythy.com
http://www.trvacc.org



M
22 yıl
Yarbay

Evet arkadaşlar ben de aynı sorunuyaşamıştım. fakat daha sonradan clean install ile muradıma erdim.

Lgs at ten & two



C
22 yıl
Er

Selamlar,
Hocam temelde baştan temiz bir sisteme kurmak en iyi çözümse de, senin sorunun cdrom unu hdd üzerinden primary slave olarak bağlamandan kaynaklanabilir! Eğer böyle ise secondary master bağladığında sorun ortadan kalkıyor, benim de başıma gelmişti!
Bir bak istersen cdrom nasıl bağlanmış!
Kolay gelsin



G
22 yıl
Yarbay

evet


<center<img src='http://www.sinemafanatik.com/resimler/alpacino3.jpg' border=0></center><font color=blue>TECRÜBELER EN İYİ ÖĞRETMENLERDİR. yALNIZ OKUL MASRAFLARI BİRAZ ÇOKTUR.</font id=blue>


Bu mesaja @Cnr95 cevap verdi.
C
14 yıl
Teğmen

HORT !



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.