Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
385
Tıklama
0
Öne Çıkarma
asus p5k se YARDIM
X
16 yıl
Er
Konu Sahibi

Asus p5k se anakart uzerine e8400 işlemci taktım..Açılısta biosun işlemciyi taam tanıyamadına dair bişeler yazdı..İşlemci ful kapasite kullanabilmek için bios update yapın yazıyodu..asus update proq. kurup windowstan update etmeye calıstım ama kurdugu bios surumu galiba anakartın istediqi deqildi cunku restartlayınca yine aynı bios update edin yazısı qeldi..Bu sefer asus'un sitesinden bios bölumunden en guncel bios surumunu indirdim.programa dosyadan bios update yaptırdım yeni kurdugu bios surumu ile eski bios surumu birbirinin aynı yani sitedeki bios surumuylu anakartın ustundeki surumde aynı cıktı.Cıkmaz bi dönguye girdim..bilgisayar iyi hos calısıyo ama her acılısta uyarı geliyo we windows acılısına f1 ile dewam et dio..NE YAPMALIYIM YARDIM EDİNNNN



T
16 yıl
Yüzbaşı

"f1 ile dewam et dio"

Benim bildiğim bu bios pili bitince olur

Zaten asus'a güven olmuo,bios update yapacam die bi şey indirdim eski sürümü kurmuş

Dediğim gibi dostum bu f1 olayı bios pili bitince oluo bildiğim kadarı ile ama yinede arayacam bios update hem bulursam bende kurarım.

NOT:BIOS Sürümünü yazabilirmisin??


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Binbaşı

ilk acılısda tanıyamamıştır kapatıp bi daha acıldıgında acılması lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl
Yarbay

birde bios update yaptıktan sonra bios u resetlemeyi dene bazen bu şekilde takılmalar olabiliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Çavuş

Merhaba;
E8400 işlemcinin 2 farklı rev.'lu modeli mevcut. Anakartın her iki işlemciye 0801 rev. bios ile destek vermektedir.

İntel - Amd sürekli olarak cpuların micro code'larını değiştirdiği için bios update artık alınan tüm ürünlerde mutlak ilk yapılacak işlem olma özelliğine geldi.

Sizin update'de kullandığınız rev. ve karşılaştığınız mesajın İngilizce olarak tamamını yazarsanız daha net bilgi verebilirim.

Ama belirttiğim gibi 0801 ver. ile sorun olmaması gerekir.

Kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.