Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2002
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sanal gerçeklik gözlükleri
H
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar sanal gerçeklik gözlüğü almayı düşünüyorum ve bu konuda değerli yardımlarınıza ihtiyacım var.Öncelikle sawio (http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&cPath=97&products_id=1306&zenid=05498a08c65c2a744b0aa181f31ccb34)diye bir marka var onu almayı düşündüm.Fakat şüphem 3d görüntü verip vermemesi oldu.Acaba sadece lcd görüntüsümü veriyor şüphesine kapıldım.Yurtdışında bir sitede daha orjinal bir gözlük buldum marka i-glasses hoş ve aynı zamanda 3d görüntü vermeyi teyid ediyor yalnız türkiyede yok.Sizlere sorum acaba 2 gözlük ekran çözünürlükleri dışında 3d görüntüde aynımıdır veya daha orjinal bir marka varmı hangi gözlüğü önerirsiniz ve Türkiyede i-glasses bulabilirmiyim şimdiden teşekkürler.



V
16 yıl
Teğmen

Arkadaşım o gözlükler 3D görüntü falan vermiyor, yaptığı şey sanki 2 metre ötende dev ekran bir televizyon varmış hissine kapılmanı sağlıyor sadece, düşük çözünürlüklü dev bir televizyon onu da belirteyim. Ha ben 3D görüntü istiyorum diyorsan ya o gözlüklerin stereoscopic olanlarından alacaksın, ya da çatıya çıkıp serye dalacaksın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.