Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
443
Tıklama
0
Öne Çıkarma
adsl
K
23 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

herkese slm. adsl ye bağlantı ayarları nasıl yapılıyor konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve bilgi alınabilecek siteler varsa bildirebilirmisiniz?



P
23 yıl
Yüzbaşı

baglanti ayarindan kastin nedir?

sel am un aley kum



F
23 yıl
Binbaşı

K
23 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ilginiz için teşekkürler!!!
bağlantı ayarından kastım kurulması gereken over ethernet protokolu ile ilgili ayarlar sağolsun tt net bu konuda çok yardımcı olmuyor. bu protokolu kurdum fakat aradaığınız bilgisayer cevap vermiyor diyor. external adsl modemim var. ethernet kartı ile modem arasında ne tür kablo kullanmak gerekir. protokolun yazarı cross falan gerekebilir diyor. pek bişey anlamadım. ben normal ethernet bağlantı patch i kullanıyorum. sonuçta bağlanamıyorum. Slm.



E
23 yıl
Yarbay

utp kablo aslında bu iş için kullanılır...
<img src='http://funkstar.8m.com/funky2.gif ' border=0>



M
23 yıl
Yarbay

TT hattı eve getirdiğinde normal de hepsini döşüyorlardı neden sen de yapmadılar?



P
23 yıl
Yüzbaşı

adsl modemi kullanilmis mi aldin

sel am un aley kum



K
23 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim modemi alış öyküm uzun ve biraz farklı bir şekilde oldu. Bizim buralarda yeni bir uygulamanın denemesi varmış onun için getirdiler kendileri koydular. Bağlanabilirsiniz dediler. Fakat 2 aydır ses seda yok. Yani ben bağlanamıyorum. Onları aradığımda da muhatap bulamıyorum. Kendiliklerinden de gelmiyorlar. Sonunda dayanamayıp kendim bir araştırayım dedim. Slm.



M
23 yıl
Yarbay

Yani seni burada biraz dolandırmışlar gibime geliyor..Sen sadece modem almışsın karşı taraftan..Teknik servis fln değil..Valla bilemiyorum TT ye bir başvuru yapman gerekiyor bu durumda en sağlıklısı bu..Yoksa sonucu pahalıya patlamadan hemen tt ye başvurmanı öneririm:)



K
23 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yav o kadar uykuda değiliz. TT cilere modemi getirip koydu. Promosyon gibi yani. Onlar yeni bir uygulamanın altyapısını deniyorlarmış. Ben para felan vermedim. Ama hizmet falan da almış değilim. Ortada birşey yok biz niye uğraşıyoz......



M
23 yıl
Yarbay

heuheu valla ben isin icinden cikamadim:)) BEnce tt nin merkezine git vur elini masaya nerde lem buranin yetkilisi de olsun bitsin:)))



M
23 yıl
Yarbay

dedikleri gibi onlara tekrar daniş banada aynisini yaptilar internet baglatisi içindi ayri tel hati cektirmiştim yada bunu ii bilen bilgisayrciya götür kendi baglanti kurarsin tel faturasi ii gelir
kablo modem olsa önemside adsl degisik

rty



İ
23 yıl
Yarbay

hepsini okudum ama inanın ben hiçbirşeye akıl veremedim !
:p



Hey iski bAnA bir birA
yAnımdAki fıstığA bir teKiLLa !!!<img src='http://home.resmim.com/pic.php3?uid=iski2001' border=0>



E
23 yıl
Yarbay

helal iski baba hehe :)
<img src='http://funkstar.8m.com/funky2.gif ' border=0>



K
23 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar olay çözülünce etraflıca anlatcam emin olabilirsiniz. herkese selam...



M
23 yıl
Yarbay

Valla tt den mi kaynaklanıyor yoksa sana satanlar seni kazıklamışlar mı hala anlamadım ama olay bi çözülsün anlatman çok iyi olacak:)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.