Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1209
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HDD'den Linux Kurulumu
T
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle merhaba
Linux u uzun zamandır takip ediyorum forumdan biraz yüzeysel bilgi edindim ve hdd'nin bir kısmına linux kurmaya karar verdim ama kafamı kurcalayan bir soru var.Windows kurarken hdd'de iken winnt.exe ile kurabiliyodum bunu linuxta (komutunu bilmiyorum varsa) yapabilir miyim?Yani illa linux kuracaksam bir kurulum cd'sine mi ihtiyacım var?
Ben boot cd yapmasını beceremedim o yüzden hdd'den kurmak istiyorum ve linux'ta ücretsiz yazılım olduğundan bunu internetten indirip öyle kurmak istiyorum. Bide forumlardan okuduğum kadarı ile ilk linuxla tanışanlara mandrake 10 öneriliyo ve ben de bunu kurcam ne dersiniz?



T
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yaw simdi aklıma geldi.Herhalde hdd'den kuramam cunku fat32 war bilgisayarımda ve linux'unda kendine gore dosya sistemi var.Jeton yeni duüştüde


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Yüzbaşı

halletmesini bilirsen mandrakede başın ağırmaz. en iyilerinden biridir. yardımcı olması açısından bu yazıyı okuyabilirsin.

->http://forum.donanimhaber.com/m_1226802/tm.htm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.