Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
584
Tıklama
0
Öne Çıkarma
dvd den dvd ye kopyalama
C
19 yıl
Er
Konu Sahibi

Tüm Forum üyelerine merhabalar yardımcı olursanız çok sevinirim,Sorunum orjinal dvd den 4.7GB+Rdvd ye film kopyalama yaparken altyazı problemi yaşıyorum.Bende external usb2.0 plextor px-708 uf dvdrw ve LG DVD rom var orjinal bir filmi (double layer 7.36GB) 4.7 GB TDK DVD+R ye kopyalamak için neler yapmam gerekiyor donanımsal teknik bir sorun yok.Kopyalamak için orjinal filmi öncelikle dvd x copy xpress ile dil seceneklerini ve altyazı belirttikten sonra hdd ye 4.36 GB olarak atabiliyorum fakat 4.7 lik bir dvd ye yazdıktan sonra altyazıları görünmüyor ve evdeki sony dvd player da açamıyor bilgisayarda power dvd ile açıyor ondada altyazıları görünmüyor.Mutlaka bir şeyleri yanlış yapıyorum aşama aşama bana yapmam gerekenleri tarif ederseniz minnettar olurum.



K
19 yıl
Çavuş

dostum dvd shrink diye bir program var. onun yardımıyla kopyalama yapmak cok kolay. nero ile uyumlulugu da var. dvd ye yazman da kolay olur. ayrıca dvdleri free zone yapıyor. istediğin altyazıları da silebiliyorsun. bence o programı indirip bir dene



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.