Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
451
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pes 4 artistik hareketler
M
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

pes 4 oynamaya yeni başladım . gerçekten fifa yı sollamış. yeni olduğum için artistik hareketleri bilmiyorum. mesala üzerimden top aşırıyorlar. tüm artistlik hareketler nasıl yapılıyor yazarsanız sevinirim.



M
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

M
19 yıl
Binbaşı

trainingden çoğu hareketi öğrenebilirsin
hepsini ayrıntısıyla anlatıyor...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Yarbay

Arkadaşım kalecinin üzerinden top aşırmaktan baysediyosan oyuncu değiştirme tuşuna basılı tutarken şuta basacaksın... Başka hareket mesela top adamındayken oyuncu değiştirmeye ardarda bikaç kez basarsan Ronaldo'nun hareketini yapar(Bacaklarını topun üstünden atıyo).. Bi başka harekette dümdüz giderken R2 + yön tuşuna bi kere basarsan topu çok güsel bi şekilde sağına ya da soluna çekiyo işte bööle... Ayrıntıları MANİN'in de söylediği gibi training kısmında bulabilirsin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

başka var mı mesala ben freekicklerden gol atamıyorum. kaleye nişan almıyor. bunu nasıl yapabilirim ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskocabay -- 22 Aralık 2004, 10:50:26 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Yarbay

top üzerinde ayak çevirmeden başka extra bi hareket yapabilmiş degilim



T
19 yıl
Onbaşı

www.pesmoves.com . bu adrese mutlaka bakın oyundaki tüm hareketler var. hatta command list te olmayanlar bile. ayrıca nasıl yapılacağını yazıyo ve video görüntüleri de var. bir de güzel goller falan da var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.