Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
396
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dinlediğin Müzik Turune Göre Gİyinme Tarz yapma:
D
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sonunda bu topici acma geregi hissettim amacım metal rock fln dinliyenlerin nie bole giyindiklerini yada tarz yaptıklarını sandıklarını ogrenmek nedir abi ole kulakta 6 tane kupe yok kasta delik slipknot fln baskılı tipi tip t-shirtler nedir amac bunları yapmakta dinledigin muzik tarzını dısa vurmakmıdır yani bu yok ben metalciyim bak 5 tane kupe var fln nedir acıklasın iza etsin birileri ?



K
19 yıl
Binbaşı

Metal müzik çok temalıdır kendi içinde bir sürü kola ayrılır Slipknot Nu Metal tarzında müzik yapar rap ve hardcorenin karşımından biraz hiphop biraz metal ilginç bir tarz. Ben konuyu dahada genelleştirip sana bir cevap verim. Rock muzik dinleyicileri diyelim. Rock müziği isyan müziğidir genelde savaşlara sisyasetcilere hayatın gidişatına tersliklere karşı bir haykırıştır rock müziğinin asıl temasından baş kaldırmak asilik yatar ve dinleyicileri normal insanlardan farklıdır ve normal (koyun) insanlardan kendilerini soyutlamak için mümkün oldukça farklı giyinirler. Küpe takarlar saç sakal uzatırlar ama son zamanlarda rock felsefesinden ziyade ortamında sex ve karizma öğeleri birbirini tamamlayan iki güzel etken ve mutluluk verici olgu olduğu için başka bir diyişle "cool" olmak hem sevmediğin insan kitlesi ile seni ayıran ve sevdiğin insan kitlesinde karizma ediniyor olman farklı görünmeye farklı giyinmeye davet ediyor. Yani konunun özüne inersek arkadaş çevren = giyim tarzın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
19 yıl
Yarbay

valla ben genel olarak rock-metal dinlerim ama ne kupe takarım(beni ilgilendirmez ama takanada pek hos gozle bakmam)ne de simsiyah giyinirim rahat ettigim genelde spor kıyafetler giyerim.dıs gorunus pek onemli degil bence.ayrica slipknotu dinlemedin galiba yorum yaparken icinde rap veya hip-hop namına hic bisey yoktur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
19 yıl
Er

Nu METAL tarzının köküne inildiğinde karşına rap çıkar söyle bakalım skreç diyince aklına ne geliyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
19 yıl
Binbaşı

eheh ben trance-tekno manyağımdır ama takım giyerim beni gören asla inananmaz ne tür müzik dinlediğime



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.