Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
459
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Squid Game kartlarının NFT'si çıktı
T
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Squid Game kartlarının NFT'si çıktı



Popüler Netflix yapımı Güney Kore dizisi Squid Game’den esinlenen anonim bir sanatçı, dizide karakterleri oyuna davet etmek için kullanılan kartlardan yaklaşık 2.000 adet üreterek satışa sundu. Bazıları 1 ETH’den satılan Squid Games NFT koleksiyonu OpenSea kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. 



9194C0 nickli bir OpenSea kullanıcısı tarafından oluşturulan NFT koleksiyonunda yer alan her bir kartın meta açıklamasında “maceracı ve gizemli metaverse oyunlarına girmek için bir davet” ifadesi yer alıyor. Öte yandan sanatçı, olası bir Squid Game metaverse’üne işaret ediyor. 



Ayrıca Bkz.Netflix'in popüler yapımı Squid Game'in ardından beyaz Vans ayakkabıların satışı %7800 arttı



Bu kartlar başlangıçta OpenSea’de gas ücretini ödeyen kullanıcılara ücretsiz bir şekilde dağıtıldı. Bu NFT’ler şimdi ise 1 ile 3 ETH arasında el değiştiriyor.



Öte yandan şu anda OpenSea’deki anonim geliştiricinin Squid Game adlı televizyon dizisinin yapımcıları ile herhangi bir bağlantıya sahip olup olmadığı bilinmiyor. Kore Telif Hakkı Komisyonu, bu tarz bir davranışın telif hakkı ihlali oluşturabileceğini belirtiyor. Fakat şu anad kadar Güney Kore’de NFT’lerle ilgili telif haklarının düzenlendiği herhangi bir yasa yok.

 




Kaynak:https://opensea.io/assets/0xbe5c953dd0ddb0ce033a98f36c981f1b74d3b33f/390

 Haberi Portalda Gör

NFT dijital esere ozel coin oluyor, sözde o dijital eserin sahibi yapiyor seni. Ama renkleri az değiştir, yeni NFT alabilirsin. Dijital Sanat'da saadet zinciri gibi birşey. Herkes parasini n...
Yoruma Git
Yorumun Devamı yimmasabi - 3 yıl +8
S
3 yıl
Teğmen

Ne bu arkadaş nft? Bilmediğimden soruyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
3 yıl
Binbaşı

NFT dijital esere ozel coin oluyor, sözde o dijital eserin sahibi yapiyor seni. Ama renkleri az değiştir, yeni NFT alabilirsin. Dijital Sanat'da saadet zinciri gibi birşey. Herkes parasini nereye harcayacagini bilemiyor. Fikir guzel ama parasina eserlere bakinca sacma sacma seyler.



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SuperrNaturaL
K
3 yıl
Yarbay

Şu dizinin ayrı, NFT'lerin ayrı b*ku çıktı. Bu ne la!

Oho bir de bu resmî değilse, bu NFT'leri çıkaran elemanı mahkemelerde bir güzel koştururlar. O zaman bu NFT'lerin değeri da patates olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay

Olay saçma ama saadet zinciri değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yimmasabi
@
3 yıl
Teğmen

özet zenginler parayı bulunca (filmdeki gibi) ne yapacağını bilemiyor ve bunlara para yatırıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.