Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
288
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Sennheiser CX Plus kablosuz kulaklık tanıtıldı
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sennheiser CX Plus kablosuz kulaklık tanıtıldı



Oyuncu ekipmanları ortaklıklarını devrederek sektörden tamamen çekilen Sennheiser artık standart ses teknolojilerine piyasasına odaklandı. Sennheiser CX Plus firmanın son tam kablosuz kulaklığı oldu.



Sennheiser CX Plus özellikleri ve fiyatı



Sennheiser CX Plus firmanın biraz daha maliyete odaklı kablosuz kulaklığı olarak öne çıkıyor. 7mm dinamik sürücü kullanan kulaklık modeli TrueResponse dönüştürücü teknolojisi sayesinde ses kalitesini üst seviyeye çıkarıyor. 



Ayrıca Bkz.Eylül ayında Netflix'e eklenecek özel yapımlar belli oldu: Uzun bir liste



Köşegen bir dış tasarım benimseyen kulaklık modeli IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı. Dış dokunmatik kontrol alanı pek çok fonksiyona erişim sunuyor. Kulaklığın ağırlığı 6g olarak belirlenmiş. 



İki adet çok yönlü mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapabilen kulaklık ayrıca dış sesi de alabiliyor. Tek şarj ile 8 saat kullanılabilen kulaklık kutusu ile bunu 24 saate çıkarıyor. 10 dakikalık şarj ile 1 saatlik süre kazanılabiliyor. Sennheiser CX Plus 180$ fiyat etiketi ile satılacak. 

 




Kaynak:https://www.engadget.com/sennheiser-cx-plus-true-wireless-announced-price-specs-availability-220032850.html

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.