Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
410
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung'un yeni nesil Galaxy Note üzerinde çalıştığı iddia ediliyor
U
3 yıl
General
Konu Sahibi

Samsung'un yeni nesil Galaxy Note üzerinde çalıştığı iddia ediliyor



Ice Universe takma adıyla bilinen güvenilir sızıntı kaynağı, Samsung'un Galaxy Note serisini sonlandırmadığını hatta yeni versiyonunun üzerinde çalışmalar yaptığını iddia etti.



Ayrıca Bkz.Apple uyardı: Motosikletiniz iPhone kamerasına zarar verebilir



Galaxy Note hayranlarına müjde



Daha önce Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Note markasını yenilemedi, ardından birçok uzman Galaxy Note 20 modellerinin, bu serinin en son cihazları olduğunu belirttiler. Ancak Ice Universe farklı düşünüyor. Attığı bir tweet'te, tedarik zincirindeki bir çalışanın, yeni nesil Galaxy Note'un geliştirildiğine dair kanıtlar gördüğünü söyledi ancak veri kaynağını açıklamadı. Akıllı telefonların özellikleri de bilinmiyor.



https://twitter.com/UniverseIce/status/1436541178565079040



Samsung gerçekten yeni Galaxy Note'u piyasaya sürmeyi planlıyorsa, büyük olasılıkla lansman 2022'nin ikinci yarısında gerçekleşecek. Güney Koreli dev şimdilerde Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra'yı duyurmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonlar ya bu yılın sonunda ya da önümüzdeki yılın başlarında tanıtılması bekleniyor.




Kaynak:https://wccftech.com/samsung-working-on-next-generation-galaxy-note/

 Haberi Portalda Gör

İ
3 yıl
Binbaşı

Haber başlığı o kadar uzunki genelde tüm konular için bu yorum insan haberi okumaya üşeniyor okumuş kadar olduk zaten cevap içinde var aynı başlığı uzun biçimde atıyorsunuz konu içindeki nerde eski dh kalitesi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 13 Eylül 2021; 16:33:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
3 yıl
Yüzbaşı

Note serisi Samsung'u rakipsiz yapan seridir. Ne çöpple ne zayomi. Çıkmaması hata olur zaten. Note 20 Ultranın az satmasından ötürü bu sene çıkarmayıp sonraki sene çıakracaklarını düşünüyorum. Böylelikle hem note 20 ultra daha çok satmış olacak, hemde 2 sene sonra çıkacağı için note 22 ile arasında ciddi yenilik farkları olacaktır.




U
3 yıl
Yarbay

note çıksın ama büyük ekran orta segment modeli de çıksın.
20K vermeyelim telefona. Hadi bura Türkiye dedik, 600 dolardı Note8, Note20 leri 1000 küsür dolardan çıkardılar. Dolar cinsi bile %100 artış var.
Orta segment işlemci (Oyun oynamıyoruz bunda diyenlere), büyük ekran (6,6 veya üzeri) 750 dolara çıkarsınlar on numara olur kanımca



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Binbaşı

Note 10 lite modeli biçilmiş kaftan hocam. Ben de kullanıyorum. Parmak izi okuycusu harici memnunum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @uchihaitachi
W
3 yıl
Yarbay

Bu yıl samsungun 15 ağustos tanıtımı ölü doğdu. Katlanabilir telefonlarını tanıttılar ama bence note 21 tanıtılsaydı isminden daha çok söz edilirdi.




K
3 yıl
Yarbay

Android telefonlardan ayrılan kendi kitlesini oluşturan bu bakımdan Apple'ın bile cevap veremediği bir seriyi sonlandırmak akıl karı değil tam bir öngörüsüzlük olur işte o yüzden Samsung Note serisini sonlandırırsa çok ta şaşırmam.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yüzbaşı

Samsung bu nerede anlamsız bir karar varsa vermekte üstüne yok. Yapar mı yapar





Bu mesajda bahsedilenler: @khaos
T
3 yıl
Yarbay

Note serisi kesinlikle devam etmeli, kendine has bir modeldi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Yüzbaşı

Samsung telefon almaya karar verdim ama model çıkış tarihleri çok saçma, aşırı saçma. iPhone 13 bugün tanılıyor ama Samsung S22'den hiç ses yok. Bari tanıtma tarihi tam belli olsa, resmi olarak verilen tarih de yok. Bu aralar Samsung saçmalıyor gibi, 2-3 sene içinde bundan sonra nasıl bir yol izleyeceklerine karar verirler umarım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.