Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
172
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Macera oyunu Night in the Woods, iOS cihazlar için çıkışını yaptı
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Macera oyunu Night in the Woods, iOS cihazlar için çıkışını yaptı



Yayıncılığını Finji’nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Infinite Fall’un yaptığı macera türündeki Night in the Woods, iOS için çıkışını yaptı.



Ayrıca Bkz.Final Fantasy 4'ün yenilenmiş sürümü mobil cihazlar için çıkışını yaptı



Oyun şu anda App Store üzerinden 54,99 TL’ye satışa çıkmış durumda. Daha öncesinde PC için de çıkış yapmış olan oyun ödül kazanmıştı. Oyunun fragmanını, mağaza sayfasını ve detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.



Night in the Woods Fragman





Üniversiteyi bırakan Mae Borowski, eskiden bir maden kasabası olan harap olmuş Possum Springs'e dönerek eski amaçsız hayatına devam etmek ve arkasında bıraktığı arkadaşlarıyla bağlarını yeniden kurmak ister. Ancak hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yetiştiği kasaba artık farklıdır, arkadaşlarıysa büyümüş ve değişmiştir. Yapraklar yere düşüyor, rüzgar ise gittikçe daha soğuk esiyordur. Işık ortadan kaybolduğunda garip şeyler olmaya başlamıştır.



Ve ormanda bir şey vardır.



Mae'nin büyüdüğü kasabaya ve öteki taraftaki karanlığa yaptığı yolculuğa katıl.



NIGHT IN THE WOODS tanışılacak onlarca karakter ile renkli bir dünyada yapılacak onlarca şey içeren;  keşif, hikaye ve karakter odaklı bir macera oyunudur. Eşyaları kır, bas çal, elektrik hatları üzerinde yürü, çatılar arasında zıpla ve karşılaşmak istemediğin harika ve korkunç şeyler keşfet. Evine, yani Possum Springs'e gel ve hayatını mahvet.






Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/087954/night-in-the-woods-the-critically-acclaimed-adventure-game-is-now-available-for-ios/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.