Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
546
Tıklama
3
Öne Çıkarma
The Last of Us dizisinden bölüm başına 8 haneli şaşırtan bütçe!
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

The Last of Us dizisinden bölüm başına 8 haneli şaşırtan bütçe!



Hem PlayStation'ın hem de oyun dünyasının en popüler ve başarılı yapımlarından biri olan The Last of Us'ın dizi uyarlamasının bütçesine dair bazı bilgiler açıklandı.



Bölüm Başına Bütçe 8 Haneli



Geçtiğimiz haftalarda Kanada'da çekimleri başlayan dizinin ardından Kanadalı sanatçılar birliği başkanı Damian Petti, dizi hakkında bir röportaj verdi. Kendisinin söylediğine göre The Last of Us dizisi Kanada'da çekilen en büyük proje. 



Ayrıca Bkz.Robert Downey Jr.'ın yeni dizisi belli oldu: Oldboy yönetmeninden gelen "The Sympathizer"



Petti verdiği röportajda "Beş sanat yönetmeni var ve yüzlerce teknisyenden oluşan bir ordusu var. Muhtemelen Kanada'da çekilen en büyük proje. Projenin bölüm başına düşen bütçesi 8 haneyi rahatlıkla geçiyor. Bu projeden yüzlerce işletme faydalanıyor ve ekonomiye katkı sağlıyor." dedi.



Ne yazık ki Petti tam bütçeyi açıklamadı ancak bölüm başına 8 haneli bütçe demek dizinin toplam bütçesinin 100 milyon civarında olduğunu gösteriyor. Dizi toplamda 8 bölümden oluşacak. Dizinin çekimleri 12 ay boyunca devam edecek.



The Last of Us Dizisinin Oyuncuları ve Teknik Ekibi



Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Dizinin müziklerini ise oyunun da müziklerini yapan Gustavo Santaolalla yapacak. Dizi, HBO'da yayınlanacak.



Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncu kadrosu şöyle: Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Merle Dandridge (Marlene), Nico Parker (Sarah), Jeffrey Pierce (Perry), Con O'Neill (Bill) ve Murray Bartlett (Frank). Oyuncuların fotoğraflarını aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.






Kaynak:https://www.eurogamer.net/articles/2021-07-18-hbos-the-last-of-us-tv-show-well-exceeds-the-eight-figure-per-episode-mark

 Haberi Portalda Gör

P
3 yıl
Yarbay

$ işaretini görünce neden afalıyorsunuz bir türlü anlamıyorum ki !





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 20 Temmuz 2021; 14:58:28 >


G
3 yıl
Yüzbaşı

mando reyiz hangi rolde olcak acaba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Er

Joel olacak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ageofempiresköylüsü
P
3 yıl
Er

Bakalım Ellie nin oyuncusu çok umut vermiyor ama bakalım umarım iyi olur




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.