Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
338
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Mophie üçü bir arada MagSafe şarj standını duyurdu
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Mophie üçü bir arada MagSafe şarj standını duyurdu



iPhone 12 serisi için geliştirilen MagSafe manyetik aksesuar ekosistemi üçüncü taraf üreticilerin de desteği ile hızlı bir şekilde büyüyor. Mophie 3 farklı cihazı şarj edebileceğiniz bir stand duyurdu. 



Mophie MagSafe Charger özellikleri ve fiyatı



Mophie tarafından geliştirilen üçü bir arada MagSafe şarj standı iPhone 12 telefonunuz ile birlikte Apple Watch ve AirPods kulaklıklarınız için de kablosuz şarj imkânı sunuyor. Aslında odak noktası aksesuarlar diyebiliriz zira entegre bir MagSafe adaptörü mevcut değil. 



Ayrıca Bkz.AMD FidelityFX’i Xbox Series X ve S için kullanıma sundu



Standın kendi MagSafe şarj plakanızı koyabileceğiniz bir uzantısı mevcut. Bu uzantıda manyetik çember olduğu için telefonu yatay veya dikey olarak tutabiliyor. Plaka ile de telefonunuz şarj oluyor. Kısaca standın kendi kablosu yanında bir de sizin MagSafe kablonuz olması gerekiyor. 



Uzantının iki kenarında ise aksesuarlarınız için Qi kablosuz şarj alanları mevcut. Böylece aynı anda en çok kullandığınız 3 kişisel elektronik cihazınızı şarj ederek ayrı yerlere koyma zahmetinden kurtulmuş oluyorsunuz. Ürünün fiyatı 89.95$ olarak belirlenmiş. 

 




Kaynak:https://www.gsmarena.com/mophie_releases_3in1_magsafe_charger_stand_for_apple_devices-news-50092.php

 Haberi Portalda Gör

E
3 yıl
Binbaşı

Tr fiyatı 899,50₺



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yüzbaşı

+vergiler





Bu mesajda bahsedilenler: @emrhyldrm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.