Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
43
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Shin Megami Tensei V Oynanış Fragmanı Yayınlandı
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Geliştirici Atlus, Shin Megami Tensei V için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Ayrıca oyunun SteelBook ve Fall of Man sürümlerini batı için ön siparişe sundu.
 
Shin Megami Tensei V, Switch için 11 Kasım'da Japonya'da ve 12 Kasım'da dünya çapında çıkış yapacak. İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca altyazı seçenekleriyle İngilizce ve Japonca seslendirmelere sahip olacak.
 
Oynanış fragmanı videosu
 
 




T
3 yıl
Teğmen

Harika görünüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

şu oyunun PC ye gelmesini ne kadar da çok isterdim. Persona 4 bitirdim. Çok güzeldi. P5 Royal de gelmeliydi. Ama nerede ? Neyse en azından Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster var elimde. Keşke bütün Atlus oyunları gelse PC ye ...



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
3 yıl
Yarbay

Atlus'un yaptığı Persona 5 ve geliştirilmiş Royal sürümü işi ayrı bir yere taşıdı. From software gibi popüler oldular. Söylenene göre bu oyunda da her yakaladığınız ve safınıza kattığınız canavarlar daha da kişilikli, canli ve kendine özel hareketler içeriyormuş. Keşke Persona gibi okul tarafı bir şey de olsaydı oynanışı diri tutmakta çok faydası oluyor.



B
3 yıl
Yarbay

bu japon kafasıyla çıkan oyunları nasıl sevebiliyorsunuz anlamıyorum. şu hayatta gizemini en çok merak ettiğim şeylerden birisi. yok arkadaş olmuyor zorlamanında zorlamasını yapıyorum ama olmuyor işte


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Teğmen

Jrpg deniyor bu türe.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BSC Misafiri
L
3 yıl
Binbaşı

Acayip iyi duruyor, first person savaslardan cikmalari muthis akillica bir hamle olmus



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.