Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
519
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İçinde bitmek bilmeyen bir Mutsuzluk Hissi Mi Var? (Tavsiye)
_
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamünaleyküm dostlar.
Bir insanın kendi hayatına bile isteye bilinçli bir şekilde son vermek istemesi, hem yasalar gereği hemde dinen nasıl yasak ise, bakın ölmeyi de doğmayıda kendiniz seçemiyorsunuz bu sadece bir örnektir şimdi asıl konumuza geçelim;
Arkadaşlar şu an bu anlatacaklarım belki size inandırıcı gelmeyecek çoğunuz biliyorum uygulanmayacak da ama eğer dediklerimi yaparsanız Max. 20 gün içerisinde içinizdeki bu huzursuzluğu söküp atacaksınız size garanti veriyorum. 👍 Şimdi ben neden yukarıda bu örneği verdim?
Arkadaşlar, ilaç kullanıp kullanmama kararı size ait değildir Asla!!! İlaç kullanmak istemiyorum diye bir şey söz konusu olamaz!!! Çünkü, siz doktor değilsiniz. İlaç kullanıp kullanmama kararı söz konusu sizin hayatınız olsa bile, doktorunuza aittir. Öncelikle psikiyatri servisine gidiyorsunuz ; tabi randevu alacaksınız, ve doktora bütün sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı utanmadan sıkılmadan ANLATACAKSINIZ EKSİKSİZ!!!
Eğer zaten başlıkta belirttiğim şeyler varsa sizde doktor yüzde yüz ihtimal ile size ilaç yazacaktır. Mesela bana Paxil yazdı önce daha sonra, mesleğimin plazada İnsan Kaynakları Uzm. Olduğunu öğrenince artı olarak Brintellix yazdı. Tavsiye üzerine bir de her gün 1 saat koşu yaptım arkadaşlar sizi temin ederim ki, 1 ay içinde öyle bir değiştim ki çok mutluyum çok aktifim işimden nefret eden ben!, işimi seve seve yapıyorum yahu kendi kendime dedim ki ben kendime eziyet ediyormuşum yahu!!! Dediğimi yaparsanız asla pişman olmayacaksınız kaygılarım ve panik atağım büyük oranda azaldı.
Ama gün içerisinde aşırı Kahve tüketiminden kaynaklanan uyku problemim vardı bunun içinde 200 mg seroquel yazdı ohh miss 10 numara



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.