Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
2290
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Twitter Duyarı EFSANE ( Update Geldi !!!! ) (2. sayfa)
G
3 yıl
Çavuş

Olum izlemeyin videoyu asıl buradan mutasyonlu virüs bulaşır



I
3 yıl
Teğmen

Yav şu Twitter'da takilacaklarina iki soru çözüm videosu izleseler bile kâr bunlar ne mal yaratıklar hem ayranlari dokulmeyecek hem ... Xklalala



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Çavuş

şuartlar eşaıt değilken askdmşalskfmlsakşd çok komik demiyor mu lisede insan harbi baya küçük oluyomuş



E
3 yıl
Onbaşı

Öncelikle yazdığım şeyden MEB'in aldığı kararı savunduğumu nasıl çıkardınız anlamadım. Bence yazıdan ne anlamak istiyorsanız onu çıkarmışsınız. Olaylara tarafsız bakmayı beceremeyen malum güruhu anımsattı bana. MEB'in aldığı kararı birçok farklı yönden inceleyebiliriz fakat ben sağlık konusunda ortaya atılan argümanları oldukça saçma buluyorum(İstisnalar olmak kaydıyla. Sonuçta toplum bilimi genellemeler üzerine yapılır. )




Bu mesajda bahsedilenler: @DYFO
R
3 yıl
Yüzbaşı

DİK DUR EĞİLME ZİYA SELÇUK BU MİLLET SENİNLE



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Teğmen

atam olsa lti’yi kaldırmazdı




Bu mesajda bahsedilenler: @SayOnTheRoad
K
3 yıl
Yüzbaşı

İyi oldu liselilere bizim ünide canımız çıkarken yatıyorlardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
3 yıl
Teğmen

Bak bak bak şu mimiklere şu tavırlara bak Allah'ım çıldırmamak elde değil, çok komik insanlar var ya

Allah için gez toz. Allah için sınava çalışma gerek yok abi zaman kaybedersin. Lütfen çalışma duyuyorsan beni lütfennnn.
Videoyu izlemek için tıklayınız



L
3 yıl
Teğmen

DSŞKLKDSALŞDSAKDSAŞLDSAŞKLDSADKSAL ADAMIN SESİ GELMİYOR AWK ĞDSALŞAFDSPODŞALLFADPİFDSAŞ




Bu mesajda bahsedilenler: @Ray Allen 20
D
3 yıl
Er

Usta ben seni kastetmedim sen zaten yorumda bulunmamissin ben genel olarak forumdan bahsettim ve dedigim gibi sirf bi yanlisi duzeltmek icin baska bi yanlis yaparsaniz elinizde dogru olmaz 2 adet yanlis olur. Iyi forumlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 yıl
Binbaşı

Doğru olabilir çocukların tepkisi çunkü üniversitede bile evinde doğru düzgun pc ve interneti olmadığı için kayıt donduran hatta okulu bırakan bile oldu. Kimsenin hayatını bilemeyiz.

Ayrıca ben bu mebin tiriplerini anlamıyorum. Zaten ilkokulda lisede ne eğitim veriyosunuz da, ay çocuklarımız geri kaliyor, ay okuldan soğuyorlar gibi Türkiye gerçeklerinden uzak, pembe tavırlar sergiliyorsunuz? Hadi veliler çocuklarına bakamayip okula salıyorlar kurtulmak için ki okullar açılsın dertleri bundan. Size ne oluyor? Ya bir kurumun yöbeticisi çıkar der ki, biz bir takvim hazirladık, virüsün geçen seneki etkinliğini de göze alarak önümüzdeki sene full kapalı kalacak. Takvimde de belirli tarihler işaretledik, bu tarihlerde bir daha gözden geçirme yapacağız ve duruma göre değişiklık yapabiliriz vs. Ya da tam tersi, heryeri açacağım dersin. Yani bir plan sunarsın, öyle her tvye çiktıginda açacağız diyip 10 gün sonra yok açmiyoruz demezsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
3 yıl
Er

Doğal seçilim falan ne bekliyorsunuz ki geçen yıl da aynı olay olmuştu 1 milyon tweet attılar ahahah bunu 2 3 gün yaptılar ha söyliyim bende her gün bir tweet atarak destekledim tagı orda da fosforik patlamaya yaşayanlara salladım hoştu güzeldi bir mandolarian gibi savaştım bu fosforiklerle ne kadar sallarsak sallayalım çoğunluğun böyle düşündüğünü değiştiremeyiz ve şu an ki "demokrasi"bize bunu dayatıyor this is the way guyssss merak ediyorum F0SF0RİKLER ne zaman basacak burayı shsjdjdj 1.DH TYT AYT MUHABERESİ OLACAK 😁
Bu arada bazı noktalarda haklı fırsat eşitsizliği vs.Bunu diyen bir kişiden özel üni tercihi yapmamasını beklerim koç falan neyse ebibik bibik ünisi %100 burs verse ilk tercih yapar yani bireysel çıkarlar toplumsal gibi gösteriliyor bu tweetlerde de gözle görülüyor gerçi ne kadar toplumsal tartışılır çalışanın suçu ne?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucqaD -- 23 Şubat 2021; 2:23:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Onbaşı

Yine binlerce tweet atiliyor



T
3 yıl
Er

bugün şunu yazanı gördüm

"İrlanda'da virüs sebebiyle sınavlar iptal edildi ve tüm öğrencilere tam not verildi. Bizde neden yapılmıyor?"

ben bu tagler açılmaya başladığında şunu düşünmüştüm sınavlara çalışılmadı derslere girilmedi salgını bahane edip sınavları erteletmeye çalışıyorlar ki şu anda da bunu yazan eleman kanıtlamış oldu adeta düşüncemi.

çok tembeller.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.