Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
306
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MacBook tasarımlı RedmiBook Pro tanıtım posterinde ortaya çıktı
M
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

MacBook tasarımlı RedmiBook Pro tanıtım posterinde ortaya çıktı



Redmi markası, yakında piyasaya süreceği dizüstü bilgisayarı gösteren bir poster yayınladı. Görünüşe bakılırsa RedmiBook Pro, premium tasarımla gelecek. Posterde sergilenen cihazın Apple MacBook'u anımsattığını rahatlıkla söyleyebiliriz.



Ayrıca Bkz.iPhone SE Plus geliyor: İşte fiyatı ve çıkış tarihi



Redmi'nin paylaştığı tanıtım materyaline bakılırsa şirket yuvarlatılmış kenarlara sahip metal kasalı bir model çıkarmayı planlıyor. Bu tasarımı Apple MacBook serisinin bazı modellerinden hatırlıyoruz.



MacBook tasarımlı RedmiBook Pro tanıtım posterinde ortaya çıktı



Şubat ayında tanıtılabilir



Cihazın yan tarafında USB Type-C ve HDMI bağlantı noktaları dikkat çekiyor. Ayrıca bu kısımda bir de mikrofon deliği var. Farklı konfigürasyonlarda sunulacak RedmiBook Pro'nun en yeni Intel ve AMD işlemcilerle güçlendirileceğini belirtelim.



Tüm modeller için maksimum RAM miktarı 16 GB olacak. Çinli şirket henüz dizüstü bilgisayarın resmi lansman tarihini açıklamadı. Ancak firmaya yakın kaynaklar Redmi'nin Şubat ayında bir etkinlik düzenleyeceğini söylüyor.



 Haberi Portalda Gör

"MacBook tasarımlı RedmiBook Pro tanıtım posterinde ortaya çıktı"
Bu tasarim 4-5 yildir RedmiBook, MiBook tarafindan yapiliyor. Sanki yeni bir seymis gibi "tasarım olarak Apple Ma...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guhong01 - 3 yıl +10
M
3 yıl
Yarbay

Bu Çinli markalarda hep Apple'dan kopya çekiyor. Ben Apple'ın yerinde olsam tasarımları mı kopyaladikları için dava açardım . Bu Çinli markalara acımayacaksın!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
3 yıl
Yarbay

"MacBook tasarımlı RedmiBook Pro tanıtım posterinde ortaya çıktı"
Bu tasarim 4-5 yildir RedmiBook, MiBook tarafindan yapiliyor. Sanki yeni bir seymis gibi "tasarım olarak Apple MacBook'a benzemesi dikkat çekiyor" gibi sozler cok sığ ve ofansif olmuyor mu editor bey? Nick'inizi Ekrem72 olarak degistirirseniz daha iyi olur. Senin amacin editorluk yapmak, haber saglamak, tartisma yaratmak degil.




B
3 yıl
Yarbay

"Taklitler aslını yüceltir" derler atalarımız



R
3 yıl
Binbaşı

Umarım gelir de 13-14 inç klasmanında şık ve uygun fiyatlı şirket cihazları alırız.
Hp den kafayı kaldıramıyoruz şu anki piyasada.



M
3 yıl
Binbaşı

Ee hocam ne yapsınlar özgün bir tasarım imkansız artık. MacBook’u taklit etmek dışında yapacakları bir şey yok. Çünkü göze en estetik gelen tasarım MacBook’ların tasarımı.




Bu mesajda bahsedilenler: @Moueson
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.