Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
11164
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Android Box İncelemesi (Carplay'li Araçlar için), Herkes Bu Ürüne Bayılacak! (2. sayfa)
E
3 yıl
Yüzbaşı

merhaba,

Uzun zamandır bu cihazdan almak istiyordum. 2. el alabildim malum fiyat biraz yüksek. aracım skoda karoq 2020 model. Cihazı bağladığımda playstation olarak görüyor. bu normal midir? Ayrıca cihaz dan çıktığımda yada cihaz kitlendi bir sorun oldu diyelim tekrar bağlanmak istediğimde cihazı görmüyor. Aracı tamamen kapatıp cihazı type c den ayırdıktan bir süre sonra tekrar bağladığımda bazen görüyor bazen görmüyor. yazılımının eski olduğunu gördüm. İnternetten WJAN4(Android7)_010_288_Update_MMB_2021053119 sürümünü indirdim ve belirtildiği gibi usb ile yüklemek istedim cihaz yükleme sonrası tekrar açılmadığı için usb den güncelleyemedim. pcden güncellemek için img dosyası gerekiyormuş, bilgisi olan varmı? yada benim gibi bağlantı sorunu yaşayan. farklı kablo ile de denedim durum aynı. bir görüyor bir görmüyor. bilgi sahibi olan lütfen yardımcı olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Er

Bende de aynısı oldu. İnsignia gs 2017. Bir çare bulabildiniz mi?




Bu mesajda bahsedilenler: @erdinc305
E
3 yıl
Yüzbaşı

Merhaba, cihaza bir şekilde son güncel versionu yükledim fakat bir faydası olmadı. Araştırmaya devam ediyorum. 15000 bakım yaklaşıyor, aracı servise götürdüğümde soracağım. Bu arada cihazı seat arona 2020 model marka araçta denedim. Her seferinde sorunsuz tanıdı. Umarım çözüm buluruz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.