Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
147
Cevap
10305
Tıklama
107
Öne Çıkarma
Cevap: CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim. (8. sayfa)
F
3 yıl
Yüzbaşı

En az 4 hafta yokum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cseyfe
A
3 yıl
Binbaşı

Abdullah öcalan bize siz aktroller kadar zarar vermedi be ülkeye. Yüzsüzlükte insanlık tarihine girdiniz be...

Sizin tayfada tecavüz diye bi kavram bile yok sizin için. O saatte ne işi varmış, niye öyle giyinmiş, başı açık kadın ya satılıktır ya kiralık diyenler resmi olarak akplilerdir. Akpde resmi olarak yönetimde olan kişilerin lafları bunlar. Akp ile neden bağdaştırıyosun demiş.

O dermneklerle akpnün ne alakası var demişsin. Yönetimindekiler akpli olduğu için olabilir mi? Ya da her yıl on milyonlarca lira devlet kesesinden bağış yaptığınız için olabilir mi?

Deniz feneri davası için alman mahkemesinin kararını okumamışsın bile. Asıl suçlular türkiyede dedi, bağlantıyı söyledi yargılayın dedi, belgeleri istedi, istediğiyle kaldı. Akpliler duymazdan geldi, üzerini kapattı.

17-25i fetöcü polisler yapmış olabilir. Yatak odasında yasadışı trilyonlarca para bulunanlara ne olduğunu merak ettim ben. Kamera kaydıyla rüşvet verilmesi yalanlanmadı akpliler tarafından. Polis fetöcüyse at içeri gün yüzü göremesin. Hatta onu polis-savcı yapanları da at içeri yardım ve yataklıktan. Polisin terörist olması kameraya çektiği hırsızlığı aklar mı senin için?

Hizmetçi için chp takip etti ama dava bile açılmadı sanırım. Hatta akpli vekilin ifadesi bile alınmamıştı sanırım. Dava aç diyorsun, gerek görmedim deyip kapatıyor. Neye, kime müdahil olacaksın?

Konu bulamadım diye değil, herkes bildiği için, yüzsüzlüğünü test etmek için seçtim. Şu anda her davada yasak var zaten. Herkes her an tutuklanabilir bir davayı yazdı diye. İnsanlar artık ima etmeye bile korkuyor bazı olayları.

Benim tarafım net. Sen ve sizin tayfa gibi oram buram oynamaz. Bizim köyde göze göz derler. Hırsızın da tecavüzcünün de hak yiyenin de, pkkya ve fetöye yardım edenin de taaa...... Hadi sen de yazsana bunu.

Benim bildiğim chpli birisi 20 küsür yaşındaki bi kadını öpmeye çalışmış. Onun da şerefini... dedim ben. Chp partiden attı, kınadı, yuhladı, ama aylarca bunu köpürttünüz.

Ama sizin aktroller 40 tane 7-8 yaşındaki çocuğa tecavüz edene ve görmezden gelene bir kere laf söylemedi. Bizle ilgisi yok, bi kişiden bişey olmaz vs vs. Bu olayın ötesi yok artık. Bunadama bile tepki göstermeyip, sadece kemdinize bulaştırmamaya çalıştınız. Yukardaki mesajında sen hala aynısını yapmışsın. Yazık size aktroller, biz sizi yazarken utanıyoruz, siz yapmaya utanmıyorsunuz.

(bu olayı da pek bilmiyorum. Baba iddia ediyor, vekil yalanlıyor. Akp yanlısı sizler de köpürttükçe köpürtüyorsunuz. Bu da sizin bi yalanınızsa hiç şaşırmam)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 3 Ocak 2021; 15:50:35 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @POLECAT
T
3 yıl
Yarbay

Bunlara cevap vermeye tenezzül etme hocam. Cevap verince adam yerine koymuş oluyorsun bunları. Blokla geç zahmet edip şu kadar yazmışsın. Sence cevap yazdığın buna değer mi? Anlayacak mı? Anlasa bile kabul edecek mi? Tabii ki hayır.

O zaman ne diye yoruyorsun kendini bu lüzumsuz tiplerle. Blokla gitsin. Forumda fikir alışverişi yapacak, düzgünce tartışacak adam mı yok, bunlara mı kaldık!


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @asderty
N
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Anlat bakayım mezhepçi kardeş. Cevap bekliyorum senden;

Seyit Rıza kimdir?

Dersim mi diyorsun Tunceli mi?

"Dersim isyanı"nda "ATATÜRK'ün manevi kızı Sabiha Gökçen'in bombaları" mısın yoksa "İngiliz köpeği terörist Seyit Rıza'nın savunucusu" musun?

Bunları sorunca sesin kesildi maşallah :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Mirtazo01
A
3 yıl
Yüzbaşı

Forumda Bulunan az sayıdaki aktroll ün kendi kendilerine yazıp ,kendi kendilerine cevap verdiği başlık.

Bende bir çoğu engelli . tavsiye ederim



A
3 yıl
Binbaşı

Çok haklısın, aynen katılıyorum sana. Hatta bazen kendimi de kızıyorum, şu gibi canlılarla muhattap olduğum için.

Bazen de, kimse cevap yazmayınca haklı gibi görünmelerine sinir oluyorum. Belki bunu gören bi cahil, bunları bişey sanır diye yazıyorum.

Ama aslında eğer bunun gibileri mantıklı bulabilecek insan varsa zaten ona da yapabilecek bişey yoktur.

Bu boş beleş aktroller her şeye zarar veriyor. Mesela senin kültür bölümündeki birkaç yazını hatırlıyorum. Bir satırına bunun gibi 1000 aktrol feda olsun. Ama işte bu tipler oralara bile rahat vermiyor. Ülkede düzgün ne varsa bozmaya yemin etmişler.

Bi ölüp gitseler de forum da, ülke de dünya da kurtulsa şu zararlı mahluklardan. Kalanlar da ülkede mutlu yaşayıp, forumda da kültür bilim bölümünde biraz kendimizi geliştirebilsek.

Bu arada ben seni daha eski üye sanıyordum. 10 yıl falan önce de senin gibi birkaç üye bilim kültürde güzel yazılar yazarlardı. Senin bloğundaki yazı benzeri yazılar. Bu gibi trolleri bırakıp, o günlerime dönmem lazım. Son yıllarda hep geriye gittiğimi hissediyorum, vaktimi çok kötü kullanıyorum her yerde. Düzeltmem lazım kendimi.

Uyarın için sağol,

Sağlıcakla...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Torlak Kemal
T
3 yıl
Yarbay

Aslında eski üyeyim, 2007'de üye olduğum Tr....s nikli eski bir hesabım vardı. O hesapla daha fazla yazmak istemediğim için o hesabı 2011'de kapattım. 5 yıl ara verdikten sonra bu hesapla yendien üye olup bilim-kültür-felsefede yazmaya başladım. Aslında bu konu dışı-ülke gündemi gibi forumlara bakmazdım bile ama kültür felsefe ve bilimde sayısı giderek artan cahil ve yarı-cahillerle yobazlar yüzünden oralarda pek yazmıyorum artık. Vakit geçsin diye arada buraya takılayım dedim. Dediğime pişman oldum. Aktroll kaynıyor burası. İktidarın paralı tetikçileri buraya da sirayet etmiş. Bunlarla muhatap olunmayacağını bildiğim için hemen bloklamaya başladım.

Gördüğüm an blokluyorum.

Bunlara laf anlatamazsın, seni dinlemek ya da seninle fikir tartışması yapmak için burada değiller, din ve parti propagandası için buradalar. O nedenle bunlarla yazışmak, bunlara cevap vermek vakit kaybıdır. Bunların yazdıklarını okuyup ciddiye alacak adam da zaten bunlardan farksızdır.

Bloklamak en iyisi. Seni rahatsız eden sineğin üstüne nasıl Detan sıkıyorsan, sen, rahatsız eden üyenin üzerine de çiziği at gitsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 16 Haziran 2022; 0:15:15 >


Bu mesajda bahsedilenler: @asderty
P
3 yıl
Yüzbaşı

Ooo yavaştan başlamış hdp yi meşrulaştırma çabaları. Terör yardakçısı olduğunuzu biliyorduk zaten merak etmeyin. İtiraf etmen güzel.

Hala o onu demiş, bu bunu demiş. Bunları söyleyenler Ak partiliyse, chp de seks partileri çevirenler kimler ? :)

Kafaya bak Ak Partiye oy veren herkesin yaptığından Ak Parti mi sorumlu ? Allah akıl, fikir versin sana :) bunu chp ye oy veren herkesin yaptığından, chp sorumludura çevirelim mi ne dersin ? :)

Deniz Feneri için alman mahkemesi ne demiş bana söylesene lütfen, ortaya bir veri sun. Türkçe,İngilizce,Almanca bir kaynak olabilir bekliyorum :)

Hangi rüşvet olayından bahsediyorsun ? Kardeş bahsettiğin fetö bu tür işlerle chp nin genel başkanını değiştirdi farkındasın değil mi ? Kaset kumpaslarını anlatmama gerek yok sanırım.


Ben ne diyorum sen ne diyorsun. İntihar ettiği kanıtlarla ve bulgularla ortaya çıkmış bir olayın. Nasıl sonuçlanmasını istiyorsun ? Sizin derdiniz olayın gerçekliği değil ki, siz içinde Ak partili varsa dava açmaya, incelemeye bile gerek yok kesin suçludur kafasındasınız. Ben diyorum ki madem olayın intihar olmadığını düşünüyorsun, incelenmesini istiyorsun tekrardan davaya müdahil olursun veya ölen kişinin avukatlığını yaparsın katili bulmaya çalışırsın. Bunu neden yapmamış chp ? bak ne güzel Ak partili vekili içeri attırma şansı var.. Çok kafadan yazıyorsun, '' Dava aç diyorsun '' gerek görmedim deyip kapatıyor. Böyle bir şey mi var ? Bahsettiğin olayla alakalı belge göster inanalım. Ne zaman başvuru yapmış chp ?

'' Hırsızın da tecavüzcünün de hak yiyenin de, pkkya ve fetöye yardım edenin de taaa...... Hadi sen de yazsana bunu. ''

Hemen yazayım; Hırsızın da tecavüzcünün de hak yiyenin de, pkkya ve fetöye yardım edenin de taaa .... hatta arttırayım. Yolsuzluk yapanında, taciz edeninde, bu ülkeye koltuk için hainlik edenin de, katil aklamaya çalışanların da ta..... :)

oldu mu şimdi ?

tacizcileri,tecavüzcülere chp attığı için mi faik öztrak 7 saniye ağzını açamadı ? chp fethiye belediye başkanı, önünde durdu diye 1 aileyi darp etti, saldırdı. Olayın üstü kapansın diye ekşisözlükte mahkeme kararı ile mesajları sildirtti. Hani çok adaletli chp ne yapmış ? partiden mi atmış ? Bu ülkede utanmayan bir kesim varsa senin de içinde olduğun kesimdir.

https://eksisozluk.com/fethiye-belediye-baskaninin-magandaligi--6774877




Bu mesajda bahsedilenler: @asderty
H
3 yıl
Çavuş

Chp denilen partinin üst yönetiminin bir an önce lav olması gerek.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: SYLOZİ


S
3 yıl
Teğmen

Valla ben bu saatten sonra malum kesimin her şeyi yaptırabileceğine eminim ha chp yapmamıştır demiyorum ama akp de yaptırmamıştır diyemem :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yüzbaşı

Suç belli suçlu belli, sorguya bile gerek kalmadan direk müebbet verilmeli. Babasının dava etmesine bile gerek yok. Yine parayla adam konuşturuyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
3 yıl
Er

Mağdur cehepe üyesi, tacizci cehepe üyesi, tecavüzcü cehepe üyesi, şikayet etmek isteyene engel olan cehepe üyesi, mağduru susturan, tehdit eden cehepe üyesi!

Ama forumda yuvalanan bazılarına göre olay ak trollerin uydurması, bu kafadaki partiyi partiliyi eleştirmek için kimsenin bir şey yazmasına da yapmasına da gerek yok. İktidarda kim olursa olsun böyle muhalefeti öper başına kor, tabiki bi taraflarını sağlama aldıktan sonra


< Resime gitmek için tıklayın >



A
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: POLECAT

Mesela örnek alabilir miyiz ?

Alıntıları Göster
urfada kadın bir partili tacizlerden bıktığı için istifa dilekçesi yazmıştı.



-
3 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Gvzgvz
E
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: SnHerbokolog

Valla ben bu saatten sonra malum kesimin her şeyi yaptırabileceğine eminim ha chp yapmamıştır demiyorum ama akp de yaptırmamıştır diyemem :)
Zekana hayranım

Adamın kızı ölmüş dur lan CHP kötüleme yapalım diye. Uğraşacak ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: -OdATA-

< Resime gitmek için tıklayın >
Uzaktan eğitim sürecinde bile derse üniformayla giriyor helal olsun sana! Ama bunu öğretmenine yollaman lazım çocuğum bana diil hadi sütünü iç de uyu




Bu mesajda bahsedilenler: @TRkronos
G
3 yıl
Çavuş

Rezalet gibi rezalettir her şeye tbmm de araştırma önergesi veren muhalefet buna da versin bakalım



G
3 yıl
Onbaşı

Korkudan profili kapatmış 96'lı eleman.

Biz bari aralık ayında "17-25 yaş aralığı" diye mesaj atmıyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gal1leo -- 3 Ocak 2021; 21:50:51 >