Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
412
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netflix, Witcher animesinin logosunu paylaştı: Nightmare of the Wolf
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Netflix, Witcher animesinin logosunu paylaştı: Nightmare of the Wolf



Fantastik edebiyat ve oyun dünyasıdna popüler olan The Witcher serisinin geçtiğimiz yıl Netflix'te bir dizisi yayınlandı bildiğiniz gibi. Şimdi de Witcher anime filmi olan Nightmare of the Wolf'tan kısa bir bir video paylaşıldı ve logosu belli oldu.



Ayrıca Bkz.AC Valhalla ve Call of Duty: Cold War'un satış sayıları açıklandı



2020 Ocak ayında resmi olarak duyurulan Nightmare of The Wolf anime filmi, duyurulduğundan bu yana hiçbir gelişme paylaşılmamıştı. Yalnızca 2020 yılında yayınlanacağı biliniyordu. Geçtiğimiz saatlerde de sonunda film ile ilgili bir güncelleme yapıldı. 



The Witcher dizisinin ikinci sezonunda diziye katılacak olan ve The Witcher evreni için önemli bir yere sahip olan Vesemir karakterine odaklanan Nightmare of The Wolf anime filmi, 2021 yılında Netflix'te yayınlanacak. Aşağıda izleyebileceğiniz yeni paylaşılan videoda filmin logosunu görebilirsiniz. Hikaye, Vesemir'in Geralt ile tanışmasından çok öncesini anlatacak. 



Seslendirme kadrosu henüz belli değil ancak dizide Vesemir'i oynayacak olan isim Kim Bodnia büyük bir ihtimalle kadroda bulunacaktır. Filmin senaristliğini Beau DeMayo üstleniyor ve The Witcher dizisinin başındaki isim Lauren S. Hissrich de bu yeni filmin başındaki isim.



https://twitter.com/NXOnNetflix/status/1340975302030192640



 Haberi Portalda Gör

K
3 yıl
Yarbay

Witcher'ı sağa sağa kurutacaklar. Tadında bırakılmalı.



B
3 yıl
Yüzbaşı

Castlevania tarzında olursa her türlü izlenir, merakla bekliyorum



M
3 yıl
Onbaşı

Netflix anime konusunda gayet iyi, bence güzel olur.



G
3 yıl
Yarbay

Aferin netflikş buldun ineği sağar sağar durursun artık. Oyunu dizidi derken çizgi filmi kalmıştı onu da yapıyorsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

M
3 yıl
Teğmen

Bence anime mantıklı bi karar, filmdeki cast seçimleri rezaletti umarım animesi bi nebze kaliteli olur.



M
3 yıl
Yarbay

Valla şu günlerde oyunuydu, filmiydi şuyuydu buyuydu derken şunu farkettim bu popüler olan her şeyde bi kasvet, ölüm, zorbalık ve karanlık var. Sürekli asık asık suratlı, hiç gülmeyen ve soğuk karakterler, sisli ve karanlık ortamlar, sürekli düşmanlar, size saldıran yaratıklar ve ona karşı yalnız çaresiz mücadeleniz, ölmemek için öldürmek, filan falan. Darlıyor bir yerde. Hele böyle pandemi günlerinde filmiydi oyunuydu derken sürekli bunlara maruz kalmak ruhu içten içe öldürdüğünü hissediyorum. Animasyon deyince Toy Story gelirdi akla yüzün gülerdi, Witcher animesi gelince yine ne yaratıklar çıkıp hangisini nasıl kesecek, ne tür iblisler cadılar peşine düşecek düşün dur. Pandemide hiç iyi gelmiyo.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 22 Aralık 2020; 11:56:44 >


D
3 yıl
Yarbay

Madem ruhun daralıyor izleme o zaman yüzün gülecek filmleri izle sen de




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.