Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
1342
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: Ülke'de Akparti giderse yerine gelecek ne farkettirecek ? , sistem aynı mı kalmalı değişmeli mi? (2. sayfa)
A
3 yıl
Yarbay

Bu ülkenin yönetimine gelecek her kimse çok büyük borçlar ödeyecek. Herhalde ilk 5 yıl siyaset falan yapamaz borç ödemekten zaten sonraki seçimide kaybeder.



G
3 yıl
Teğmen

yanılıyorsun, bu siyaset kökten değişmeli, sağcısı da aynı solcusu da.. unutun bu kuru hayallerle yaşamayı. zihniyet değişmedikçe daha çok tos pembelerde yaşarsınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @ozbey08
G
3 yıl
Teğmen

siyasetin değil, halkın kökten zihniyetin değişmesi lazım. al birini vur ötekine.. halkın kendini silkemelesi lazım. üretici olma zamanı.. çakallık, cahillik türüyor bu toplum.. bu işleyiş devam ettikçe anca yazın anca hayal kurun..



A
3 yıl
Yarbay

Amerika bir seçim'de kötü yöneten birisini değiştirdi ve yerine geleni denemeye başladı baktı beğenmeyecek diğer seçim'de bunuda değiştirecek neden biz böyle olamıyoruz ? Bizde farklı birisini seçelim baktım halka yararı olmuyor değiştirelim başkasını deneyelim eninde sonun'da gerçekten halkı için çalışacak birisi denk gelecek at gözlüğü takmış gibi körü körüne birilerine bağlı kalmak neden ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 12 Kasım 2020; 13:13:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

çünkü bizim insanımız taraftar , iyi günde kötü günde ... anlayana ;)




Bu mesajda bahsedilenler: @AnadoluEfes
J
3 yıl
Yarbay

Eski parlamenter sisteme geri dönülmeli yargı medya bağımsız olmalı akrabalar torpille bir yerlere yerleştirilmemeli
Liyakat geri gelmelidir



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Teğmen

Bence sorun sadece hükümet veya parti değil, bizim toplum olarak organize olamamızda tepki gösterememizde ve kutuplaşmamızda,elbet bu iktidarında da hataları çok, o yüzden yavaş yavaş miadını dolduruyor, ki belediye seçimleri çok önemli bir göstergeydi, ayrıca su an cok farkında değiliz ama ileride belediye seçimlerinin ne kadar da önemli ve tarihi oldugunu ve bazı yandaşlara kaynakların kesilmesi açısından ne kadar kritik oldugunu, çorap söküğünün başlangıcı olarak okuyacağız. Şahsi fikrim ve umudum her ne kadar 80 darbesi sonrası bu toplum tepkisizleştirilmiş ve ayrıca bu hükümet döneminde mevcut olan kutuplaştırma daha da arttırılmış olsa da bir gün farklılıklarımızdan sıyrılacağımız ve haksızlıklara adaletsizliklere karşı sesimizi yükselteceğimiz. Hatta bırakın alevi, Sünni Türk Kürt, seküler dindar ayrımını artık bu toplumun bir gerçeği olan suriyeli göçmenlere de bir ortak yol bulmamız gerekli, adamcılığı torpili kendimiz den başlayarak bırakmamız gerekli seçtiklerimize makamında yolda pazarda hesap sormamız gerekli, şeffaflık talep etmemizi gerekli. Yoksa kimse izmirde torpil adamcılık rant olmadığını inkar edebilir mi veyahut diyarbakırda veyahut afyonda? Hesap sorabilmemiz lazım, özgür basın lazım, yöneticilerin halktan çekinmesi lazım.
Bize muhaliflerin özlediği eski Türkiye, su an ki iktidarın övdüğü yeni Türkiye değil, bize yepyeni bir Türkiye lazım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinant1 -- 14 Kasım 2020; 2:45:39 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
3 yıl
Yüzbaşı

Gidici derken...

Akp giderse bu ülkede istikrar olmaz ve halk bunu gördü..

İbb ve abb belediyelerinin başarısızlığı,akp nin ekmeğine yağ sürüyor

Dua ile



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: serafon

Hangi ülkeden bahsediyorsun, bu halkın en az %90 ı aynı kafadadır, desteklediği farklı olsa bile.
Çok yanılıyorsunuz %90 çok iyimser bi tahmin bence en az %99.9



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.