Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Görüşme İçin Kulaklık (Derslerde Kullanılacak)
E
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kulak içi olup silikonlu yani kulak kanalına uzanmayan modellerden, kulağı rahatsız etmeyecek, karşı tarafın sesini çok net alabileceğim, mikrofonu sesimi çok iyi iletebilecek bir kulaklık arıyorum. Mikrofon kalitesi ön planda, sesi rahat alabilen modellerden olması önemli. Müzik dinlemeyeceğim o yüzden bass vs. önemli değil. Online ders için kullanacağım. Kulaküstü kaba modelleri düşünmüyorum.

Öncelikle bilgisayarda kullanılacak.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Çok iyi bir model varsa 500 TL'ye kadar çıkabilirim ama 100 TL civarı her işimi görecek bir model varsa ona yönelirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberk -- 2 Kasım 2020; 0:14:51 >

T
3 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayarda bluetooth varsa eğer Samsung Level U öneririm. Kullandığım BT kulaklıklarda sesi en iyi ileten kulaklık oydu. Hem ön tarafında hem de arkasında mikrofon var. Arkadaki mikrofon istenmeyen sesleri engelliyor. Ama ses kalitesi ikinci planda. Ben müziklerdeki yetersizliğinden dolayı başka bir kulaklığa geçmiştim. Kablolu soruyorsan da o konuda birşey diyemeyeceğim.



G
3 yıl
Teğmen

mikrofon için alacaksan kesinlikle bluetooth önermem ayrıca hybrid pro hd de önermem kötü değil ama 20 liralık motorola kulaklığım ile aynı resmen



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bir önerin var mı dostum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.