Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
112
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Son Durak 6 Filmi Başka Bir Dünyada Geçecek
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
İlk filmi 2000 yılında yayınlanan, son filmi ise 2011 yılında yayınlanan popüler korku gerilim filmi Final Destination ya da Türkçe ismi ile Son Durak'ın yeni filmi için çalışmalara başlandığı onayladı. 
 
Geçtiğimiz günlerde serinin yaratıcısı Jeffery Reddick, salgın başlamadan önce altıncı film için çalışmalara başladığını açıkladı. Ayrıca altıncı film ile ilgili bir ayrıntı da paylaştı. Söylediğine göre serinin altıncı filmi, seriyi yeniden başlatan bir film olmayacak. Tamamen farklı bir dünyada geçecek.
 
Şu an için altıncı film ile ilgili daha fazla detay bilinmiyor, dünya biraz daha normale döndüğü zaman büyük ihtimalle çalışmalar başlayacaktır. Ancak Jeffery Reddick, aklında daha çok azla farklı ölüm yolu olduğunu açıkladı.
 




B
3 yıl
Yarbay

Bu da mı uzayda geçecek yoksa fast and furious gibi



M
3 yıl
Teğmen

https://www.cinemablend.com/news/2493415/final-destination-6s-plot-has-possibly-been-revealed-and-wow Reboot gibi olacak. Bildiğimiz hikayeden farklı işleyecek. Marsta geçmeyecek yani film.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Yarbay

Tesadüfe bak, 2-3 gün önce tüm seriyi baştan izlemeye başladıydım. Güzel haber.



L
3 yıl
Yüzbaşı

İlk filmleri çok güzeldi fakat sonra suyunu çıkartmışlardı, umarım bu seferki daha kaliteli olur da keyifle izleriz.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
3 yıl
Yarbay

çöp film çöplüğe gider...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.