Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
2310
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: 8 Ağustos 2020 Lübnan Darbesi (2. sayfa)
C
4 yıl
Yarbay

Rusya İran ı Suriyeden çıkarmak istiyordu bi aralar, İsrail de. Bence bırakalım birbirlerini yesinler güç kaybetsinler. Biz de İsraili destekliyor görünelim sonra savaş çıkınca şiddetle kınayalım Nasıl taktik Amerikan işi tam

Ama İran daki rejim gizli siyonist olabilir. Adamlar müslüman olan her yere düşman.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 8 Ağustos 2020; 23:55:28 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RevengeRain
M
4 yıl
Er
Konu Sahibi

aslına bakarsan müslümanlara düşman değil onların ki sadece şii - sünni yani mezhepcilik oynuyorlar :) ama iranın zaten pekte sağlam ayakkabı denemez :)




Bu mesajda bahsedilenler: @CSB yazmayan adam
S
4 yıl
Yarbay

M
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

Lübnan'ı açlığa, sefalete ve 15 yıl süren iç savaşa iten şey 1 milyonluk filistinli mülteci! şuan ise 1 milyonluk suriyeli mülteci daha var. zaten ülkenin nüfusu bile 6 milyon. aslında iç savaşın asıl aktörleri: filistinliler ve hristiyan Lübnanlılardı. daha önce gelişmişlik ve kültürel açıdan ülkenin yarısını oluşturan hristiyan araplar her geçen gün eriyor, Lübnan battıkça bka batıyor! velhasıl geleceğin Lübnan'ı, Afganistan'ı biziz! burnumuz hiç bir zaman bktan çıkmayacak!
bizde dediğiniz tehlike evet var. bunu kabul ediyorum ancak bizde düzenli ve kurulu büyük bir ordu var. ve bu orduyu besleyen büyük bir millet var. yeteri kadar da cephanemiz var. askerlik yapanlar bunları görür.herhangi bir durumda çok da gönüllü çıkar askerlik için. yani kısaca korkmayınız. dışardan direkt saldırı olmadığı sürece ki saldırı olsa bile direnecek çok gücümüz var; genel olarak büyük sıkıntı olmaz.bastırılır.tabiki bu mülteciler geldikleri yerlere gönderilmelidirler orası ayrı konudur.iyi forumlar.



P
4 yıl
Yarbay

Bana ne. Beni zerre gram ilgilendirmiyor. Suriyeliler konusunda da zamanında yapılması gerektiği gibi.



O
4 yıl
Binbaşı

Rez.



D
4 yıl
Yarbay

hükümet istifa etti.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.