Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
134
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yardımınıza ihtiyacım var
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba ben 23 yasında biriyim bu zamana kadar hep vasıfsız işlerde çalıştım hiçbir mesleğim yok lise mezunuyum elimde belli bir para var ve gün geçtikçe değer kaybediyor , artık az bir maaşa çalışmaktan bunaldım kendi işimin sahibi olmak istiyorum , aklımda 2021 gibi çiğköfte bayiliği almak geçiyor sizce çiğköfteci açmak nasik olur ? Benim gözümü kira korkutuyor öyle çok büyük paralar değilde her ay 5000-6000 kalsa cebime benim için yeterli , okumadığım için böyle maaşla çalışmakla hiçbir yere varamicam kimse bana hayatta 5000 TL ödemez artık kendi işimi yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım !



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Teğmen

İdris usta videolarını izle hemen bir iş para kazanma yolu bulursun hocam sihir gibi bir şey



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Teğmen

inşallah istediğin işi kurarsın ama mutlaka yapacağın işi iyi yapan ve güvendiğin birine danış (evrak prosedür, vergi, gelir gider) aslında bir büyüğümün lafı cok doğru bu konuda lokanta acacaksan aşçı sen başlayacaksın diye, tabi hepimizin bir mesleği imkanı olmuyor haliyle inşallah muvaffak olursun.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

R
4 yıl
Teğmen

3K kalırsa sevin ilk etapta esnaflık kolay değil helede bu zamanda.
Yaşın geç değil işe yarar bir meslek sahibi olmaya bak...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 5 Ağustos 2020; 1:20:49 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yarbay

Yardıma gerek yok, zaten hali hazırda google amcaya sorunca bir sürü sonuç çıkıyor. Bunlar arasından bütçene ve kafana uyan bir işi seçebilirsin. Çiğ köfteci tavsiye etmem, özellikle şuan. Herkes virüsten dolayı ciroların aşırı azaldığından bahsediyor yemek sektöründe. Ben olsam farklı bir sektör seçerdim.



1
4 yıl
Onbaşı

Çiğköfteci fazla fazla var, yeni açanlar batıyor. Öncelikle üniversite okumamış olman çoğu iş için önemli değil. Elon Musk bile üniversite mezunu olmayanları işe alacağını açıkladı. Çünkü üni eğitimi ile sektörün beklentileri çok farklı. Firmalar kendi eğitimini kendi veriyor, okullar yetersiz. Öncelikle seveceğin ve yeteneğin olan bir sektöre gir ve "meslek" öğren. Ustalaşınca kendine bir iş kurarsın. Misal hayvanları seviyorsan git çobanlık öğren, elektronikten hoşlanıyorsan tamircilik öğren. Yok yemek yapmayı seviyorsan aşçılık okulları var, oradan sonra çıraklık yaparak işin ustası olursun. Bilgisayar tamiri, yazılımcılık vb bir sürü işi öğrenebilirsin. At binenin, kılıç kuşananın.Gidip dişçi, avukat vs olamazsın üni olmadan ama inan çoğu mesleği eline alabilirsin. Ama yok ille de iş kuracağım dersen üreten kısımda ol, yoksa BATARSIN. Tavuk yumurtası- hayvancılık vb tavsiye ederim ama ona da iyi para lazım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120205044 -- 5 Ağustos 2020; 2:2:33 >

G
4 yıl
Er

Bu işler nasip işidir herkes rızkını yer çiğköfte yeri açacam diyorsan konumu çok iyi olması lazım öyle sokak arası bir yerde açarsan bir müddet sonra faturası ağır olur. Arkadaşlarda yazmış esnaflık çok önemlidir herkes beceremez eğer esnaflığına güveniyorsan konumun iyi olursa ve iyide bir bayilik alırsan bence çok iyi işler yapabilirsin. Yemek sektörüde bitmiş filan değil bakma milletin ne dediğine herkes çatır çatır söylüyor yemeklerini dışardan, unutma bu ülkede bitmeyecek üç tane sektör vardır. 1 Sağlık 2 Araba 3 Yemek bizim milletimiz bu 3 şeyden kesinlikle vazgeçmez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ne meslek sahibi olayım ? Mesela hangi iş geçer li ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Rebellion87
Ç
4 yıl
Teğmen

Gözümü kira korkutuyor dediğin işin giderinin en az %60 ı kira zaten.



4
4 ay
Binbaşı

Adamın foruma ilk mesajı bile olumsuz @BenYoruldumHayat




Bu mesajda bahsedilenler: @BenYoruldumHayat
İ
4 ay
Teğmen

Bizim mahallede çiğ köfteci var 2 senede dükkanı satın aldı şuan baya büyüttü işleri satış harici üretimhane ve toptancılıkda yapıyor. Dükkan 3 milyon felam rahat eder ilk açtığında parası yoktu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.