Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
120
Cevap
12769
Tıklama
229
Öne Çıkarma
Cevap: Bu Haraç kesenler Ne olacak ? (7. sayfa)
E
4 yıl
Er

Hepsi bizim suçumuz egile egile iki büklüm olmaya devam edeceğiz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sec0o

Enteresanmış. Benim bildiğim şezlong ve havlu duş vs. ücretli olur. 50lira vermezsen almam ne demek yahu. Sanki tapulu malı, özel arazi. Bu durum bodrum'da da var mesela ama Antalya'da yok. Orada daha serbest plajlar. Ama bodrum'da da halk plajları var orada takılıyor insanlar. Yahu o değil de şu durumu savunan insanlar bile var ya. adam kesilen haracı savunuyor. anayasaya aykırı bir durum olduğundan bile haberi yok. herif eşkiya'yı savunuyor.
Asker kafalı birisi, bir kullanıcının yazdığı üzere Orta Çağ İtalyan'ı, Bizans kafalı, elit ve burjuva gözüken ama aslında gözyaşı döktürecek kadar zavallı ve kendi tiyatrosunda yuvarlanıp giden alt insanlar...

Söylenmeyip örtbas edilse de bildiğin işgalci, yiyici takımı, bu çağda bile öyle oluşunu süsleyip sana bana pazarlayacak ki elalemi aşağılayıp üst sınıf görünsün. Devlet kurumlarını elinden al geriye bir şey kalmaz...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yüzbaşı

Bi şezlonga 50 ₺ veremiyorsan gitme kardeşim oraya. Foçaya git beleş gir. Fakir herif. Fakirler ölsün taam mı? Eskiler leğene giriyormuş neyinize yetmiyor?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

Haraç dediğin GSS gibi olmalı. aç da kalsan gebersende ödeyeceksin..



G
4 yıl
Yarbay

Parası olmayanın, nezih bir ortamda yeri yok mu yani. Şunları yazanların, bahsettikleri o serseri ve ahlaksızlardan bir farkı var mı? Soruyorum size, var mı?



M
4 yıl
Yüzbaşı

Sistem çok basit. Eğer eşinizle, kız kardeşinizle, sevgilinle hatta annenizle giderken bir grup gencin "off karpuza bak yalarımmm, bi dil atayım mııııı" demesi hoşunuza gidiyorsa ücretsiz plajlardan ayrılmayın çünkü bu halkın bir kısmına göre kadınlara, kızlara bu şekilde sulanmak bir erkeklik gösterisi.



S
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

yanlış biliyorsun hocam geçen gün sarıyer de bambo plajına gidecektim oraya kadar da gittim hatta dedim duş tuvalet wc gibi şeyleri kullanmak istemiyorum adam sanki deniz ve kum onunmuş gibi almadı içeri vermek zorundaymışız ve sadece giriş 75 lira şezlong ekstraya giriyormuş

Alıntıları Göster
istemek ayrı hak ayrı. değnekçilik gibi. Allah'ın yolundan para alınabilir mi? Seve seve alırlar, ya da arabanı severler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.