Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
165
Cevap
8937
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Türkiye'den çekileceği iddia edilen Netflix'ten resmi açıklama! (4. sayfa)
K
4 yıl
Çavuş

Besledigi vakiflar kucucuk cocuklara istismar uyguluyor cinsiyet ayirt etmeksizin sonra kamera karsisinda biz escinsellik istemiyoruz. Biz de istemiyoruz o zaman o vakiflari.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
4 yıl
Binbaşı

Tencere dibin kara seninki benden kara. Iki tarafta birilerine kendi düşüncesini empoze etmeye çalışıyor. Birisi eşcinsellik, diğeri vahabilik. Bi bırakın milleti. Insanları yargılama hakkını size kim verdi.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Binbaşı

Her diziye anlamsız şekilde zorlama eşcinsellik yerleştirmesini anlamak mümkün değil. Star trek de scott ı eşcinsel yapınca pes artık dedim. Orjinalinde yok ki böyle birşey çaban niye. Zorlama şekilde konduğu ve konuyla ilgisi olmadığı için saçmasapan birşey izlemeye başlıyorsun, bunun homofobik olmakla ilgisi yok.Zaten pandemi bahanesiyle görüntü kalitesini rezalet bir seviyeye çektiğinden beri Netflix aboneliğini sonlandırdım. Herkes söyleniyor ama protesto eden yok, anlam veremiyorum bizim insanımızın tepkisizliğine.



L
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Evrimsel olarak normal değil. Eşcinsellik türün devamını sağlaman. Biseksüellik, heteroseksüellik normaldir, türün devamını sağlar, eşcinsellik ise evrimsel sürece aykırıdır. Evrime karşı insanlar ise % 100 maymuna gidiyordur.
Cahilliğinize ve cahil özgüveninize hayran kalmamak elde değil. Evrimsel açıdan normal değil diye cümle kurup bunu bilimsel bir bilgi olarak empoze etmeye çalışmışsınız bir de.Sadece google a bile evrimsel süreçte eşcinsellik yazarak onlarca makale bulabilirsiniz. Evrimi türün devamlılığını sağlamak gibi ufacık bir bilgiye indirgeyebilmeniz de takdire şayan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Virgül

Netflix, illa her ülkedeki bir diziye eşcinsel bir karekter koymak zorundamısın, yok yani neden, ne bu normalleştirme çabası ??
İzlediğim hiçbir dizide eşcinsellere denk gelmedim. Ki gelsem de vay anasını ne güzel ben de eşcinsel olayım demiyorum. Böyle bişeyden etkileniyorsan zaten hormonal farklılıkların olabilir. Adamların dizilere eşcinsel insanları koymasını eleştireceğine özgürlüğünün elinden alınmasını eleştirsen pek bir sorun kalmayacak gibi.Bugün bunu engelleyen, sansürleyen, karışan zihniyet yarın yatak odanda hangi pozisyonda sevişeceğine de karışır. İpin ucunu verdikten sonra olacakları göremiyor olmanız gerçekten ülke için çok karanlık yerlere gittiğimizin göstergesi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yüzbaşı

Netflix sonuçta açık yayın bir hizmet değil üyelik sistemi üzerinde çalışıyor ayrıca kullanıcılar arası şifrede koyabilirsiniz.Yani toplumun ahlakını bozduğunu düşünmek mantıklı değil. İstemeyen üye olmaz olay biter yada o tarz içerikleri eler izlemez



Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
4 yıl
Er

Parayı verince sapkınlık meşru mu oluyor?
Azgınlığın bahanesi başka bir azgınlığın olması mı!?
Pislik her yerde pisliktir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

1 tane örnek gösterebilirseniz özür diler ve saygı duyarım bana öğrettiğiniz için. Sadece 1 tane yeterli.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LEAME
S
4 yıl
Teğmen

Şu içinde bulunduğumuz pandemi döneminde kalkması çok yanlış olur. Bu konuda bir anlaşmaya varmalılar yoksa gerçekten olan yine halka olucak gibi duruyor.



Y
4 yıl
Er

Pislik pisliktir.. Para verilmiş olması, isteyenin izlememe hakkını kullanmış olması sonucu değiştirmez..Sen meyl etmiyorsun diye gençlik zehirlenemez...Bataklık kurutulmalı.. Sansür gerekiyorsa yapılsın..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Berringer
B
4 yıl
Yüzbaşı

Netflix gençliği zehirliyor ama TV de ki aldatmalar, yenge ilişkileri,uyuşturucu,mafyacılık, şiddet, tecavüz,cinayetler çok güzel örnek oluyor. Hem de en çok kişinin televizyon izlediği saatte yayınlanıyor




B
4 yıl
Yüzbaşı

Var zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @monacomen
B
4 yıl
Yarbay

Bana göre sıkıntı karakterlerin eşcinsel olması değil. Karakterleri eşcinsele veya biseksüele zorla çevirmeleri. Stranger Things dizisinde eşcinsel vs yoktu. Hatta bazı diyaloglarında " fag " diye hakarete varan kelimeler kullandılar Will karakteri için. Ne olduysa diziye hemen lezbiyen kız koydular. La casa de papel ilk sezon olması gerekeni anlatırken son sezonda trans, eşcinsel hikaye anlatmaya başladı. Orjinal karakter yaratmak yerine sürekli birbirinin kopyası karakterler yazıldı. True Blood'da Lafayette vardı. Eşcinsel ve zenci bir karakterdi. Bana kalırsa harika bi karakterdi. Komikti vs. Bunun üzerinden tonla zenci eşcinsel ve komik karakter yapıldı. Hatta ve hatta orjinal olarak beyaz olan karakterler sırf popülarite yüzünden zenci veya kadın role ( Doctor Who kadın doktor ) çevrildi. Bir kaç ay önce bi netflix dizisi izledim. Kız eşcinseldi ve arkadaşından hoşlanıyordu. Ama gidip bir erkekle yattı. Arkadaşının ise erkek arkadaşı vardı. Kız bunla öpüştükten sonra ne olduysa karakter birden biseksüel oldu. Gerçekte böyle bir şey yok arkadaş. Zorlama olduğu bariz belli. Savunulacak bir tarafı yok. O dakkadan sonra bıraktım diziyi. Netflix'de izlenecek 2 yapım vardı. Dark bittiği için üyelik yenilemedim. Stranger Things çıkınca yenileyip sezon bitince tekrar iptal edeceğim. Tv filmlerinden farkı yok yapımlarının. Berbat 5 puanlı diziler, filmler vs.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
4 yıl
Yüzbaşı

Homoseksüelliği sadece insanlarda var sana cahil kesim size söylüyorum.Hayvanların %12-20 civarı homoseksüel olur.Yani bu doğada olan bir şey eğer bunun hala yanlış olduğunu düşünüyorsan yaratıcıya sor hesabını çünkü insanları ve hayvanları böyle yaratan odur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Yarbay

Şu konuda bile İslam'a saldiriyorsunuz ya. .neyse hesap günü uzak değil az sabir.
Daha düne kadar kesin kapanacak diye hükümete etmediğiniz laf kalmamisti ..ki kapaayacagini bile bile hemde .ne oldu şimdi .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yarbay

Bir süredir bu netflix ve eşcinsellik konuları dönüp duruyor, bir şey yazmayayım diyordum ama artık ben de fikrimi beyan edeceğim. Bana göre iki tarafta aşırı davranıyor. Birincisi eşcinsellik normal ya da değil, neye göre normal neye göre değil tartışılabilir belki ama sandığınızdan çok çok çok daha fazla insanın eşcinsel olduğunu biliyorum. 4 kişiden biri deniyor, doğrudur muhtemelen. En ummayacağınız kişiler, hatta Türkiye'de özgür olamadıkları için evli bile insanların eşcinsel olduğunu biliyorum. Yani ciddi orandalar, siz inkar etseniz de, onlar zorunlu olarak saklansa da. Ha netflix konusuna girersek, çok netflix izlemedim ama bir kere tavsiye üzerine bir SÖZDE bilim kurgu dizisi açmıştım. Adı şimdi neydi hatırlamıyorum ama allahım o kadar zorlama bir eşcinsellik görmedim. 2 bölüm mü ne dayanabildim, elbette beğenmeyen izlemek zorunda değil ama sözde çok iyi bilim kurgunun bir gıdımını bile göremedim. 2 bölüm neredeyse aralıksız sevişip durdular. Arada bir kız da vardı, o da izliyor muydu katılıyor muydu tam hatırlamıyorum ama çok salakçaydı. Yani homofobik değilim. Yukarılarda bir arkadaşın da dediği gibi alan memnun veren memnun yani bana göre sorun yok. Yine arkadaşın dediği gibi sübyancı yobazlıktan kat kat daha normal. O konulara neyse hiç girmeyeyim çok sinirim bozuluyor. Da harbiden netflix'in sanki biraz abartı bir eşcinsellik dayatması olduğu da bir gerçek. Yani çüş artık, yani telefon çalıyor hadi sevişelim, alakasız bir olay oluyor hadi sevişelim. Yok artık.

Ha eşcinsellik için yani kolay kolay 5-6 yaşlarından sonra böyle izlemeyle falan bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Cinsel benlik insanın içine kodlama gibi. Ben çok net hatırlıyorum ilk okul da ilk gün sınıfa girdiğimde bile gözüme 2-3 bana göre güzel kızı kestirdiğimi. Eşcinsellerde daha o yaşta ona göre hemcinsine ilgi duyuyor. Yani öyle gördüm oldum, arkadaş tavsiyesiyle oldum gibi bir şey değil. Çoğu homofobik insanın da içinde zaten anlam veremedikleri bir eşcinsellik dürtüsü olduğu, bunu kendilerine bile açamadıklarından dolayı öfkeyle dışa vurdukları söyleniyor. Yani ne kadar homofobik olduğunuza da dikkat edin. Hani nefret aslında aşkın bir türüdür derler ya o hesapta olmasın.

Ha onun dışında artık benim kısmetime mi, yoksa bir çok insanın başına da geliyor mu bilmiyorum ama genç yaşlarımdan itibaren çok eşcinsel ile karşılaştım, işte ilişki ya da sevgili vs olmayı teklif edenleri oldu, çok ısrarcı olanları oldu. Hepsini kibarca reddettim. Hatta işte ya bari ben şöyle şöyle yapayım diyenler oldu :) Yani insanın o taraklarda bezi yoksa yok. Yani birileri teklif etti diye de cinselliğiniz değişmiyor, dediğim gibi içinizde varsa vardır yoksa yoktur.

İşte iyi oğlun öyle olsun böyle olsun diyenler olmuş arkadaşa. Ya bir kere bırak eşcinsel olmasını bu ülkede yobaz, baskıcı, SALAK zihniyet yüzünden ben çocuğumun kız olmadığına bile şükrediyorum(ki eşim hamile kalana kadar kız çocuk istiyordum). Yani özgür bir ülkede olunsa, herkesin kendine GİREN ÇIKAN bir tarafı yoksa başkalarının işine musallat olmadığı bir ülke olsa o kadar canım sıkılmazdı. Ha ama tabi ki ben gelinim olmasını tercih ederim. Diğer yandan da eşcinsel (kadın erkek) insanlardan da rahatsız olmam. Kimileri tercih meselesi diyor ama işte tercih meselesi bile değil. Biz nasıl bir kıza aşık oluyorsak, onlarda hemcinsine öyle aşık oluyor, tercihlik değil yani. Ben mesela erkeğe aşık olmayı tercih edemiyorum yani hormonlar kızı çekiyor kendime.

Bu sebeple bırakın şu eşcinselleri kendi haline bir kere. Abartmayın. Bu bir hastalık falan değil. Hastalıksa pardon ama bu iş yaratıcıya beceriksiz demeye girer. Dediğim gibi tercih yapmıyorlar, ya da filmden gördükleri için öyle olmuyorlar. Diğer yandan da netflix'te pardon ama eşcinsellerde elini vicdanına koysun garip bir zorlama var. Yani benim ki libidom yüksektir, öyle saçma sapan sürekli sevişilmez be. Bilimkurgu adı altında gay pornosu izlettiler 2 bölüm boyunca. Yani akp nin insanları zorlama ile dinsiz yapması gibi netflix te bu zorlamayla insanları irrite ediyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 20 Temmuz 2020; 18:5:14 >



Bu mesajda bahsedilenler: @Bay Virgül
G
4 yıl
Yarbay

Netflix bir virüs gibidir kimse istemesede zarar etsede terk etmez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yüzbaşı

niye çekilsin ekmek var iyi para kırıyor ayrıca hükümet niye yasaklasın bide o var netflix kazancının belli bir oranını devlete vermiyor mu veriyor niye yasaklansın zararlı taraf var mı ki yok cinsellik falan hikaye asıl olay para para anlayın artık bu dünyada tek geçerli kanun paradır. parayı ver düdüğü çal boşuna dememişler.bu ülkede çocuklara tecavüz edilmiyor mu ediliyor aynı cinsten insanlar sevişmiyor mu evet daha okul yaşındaki kız çocukları hamile kalmadı mı bu ülkede kaldı hayvanlara dahi tecavüz eden kafadan ne beklenir neyin tatavası bu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 20 Temmuz 2020; 18:6:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Şu konuda bile İslam'a saldiriyorsunuz ya. .neyse hesap günü uzak değil az sabir.
Daha düne kadar kesin kapanacak diye hükümete etmediğiniz laf kalmamisti ..ki kapaayacagini bile bile hemde .ne oldu şimdi .
İslama sabah akşam laf ederim ama bu konuda sonuna kadar hak veririm ben olsam netflix Türkiyeyi kapatırdım tamamen en azından türkiyede dizi yapmalarını engelllerdim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >