Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
648
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI MAG27CCQ Sub-Pixel Sorunu
S
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar.

Temmuz 2018'den beri keyifle kullandığım monitörümde bu sabah neden olduğunu anlamadığım bir şekilde resimlerde görebileceğiniz sorun meydana geldi. Yukarıdan aşağı 2 hattın birinde birer aralık ile kırmızı, diğerinde ise yeşil sub-pixel'lar yok oldu. Sabah bir mavi ekran yedim sanırım ondan sonra oldu ama çok net biliyorum bilgisayarı ilk açtığımda yoktu. Ekranı zorlayacak bir şey de yapmadım rutin facebook gezintisi yapıyordum.

Garantisi devam ettiğinden Hepsiburada'ya mesaj attım, MNG takip kodu gönderdiler Şişli'de ServisPoint diye bir yere göndermemi istediler.

Sizce bu neden olur, kendimin düzeltme imkanı olur mu? Fotoğrafları her renk zeminde telefona zoom aparatı takarak çektim.
https://imgur.com/a/i6FKjmthttps://ibb.co/YNy2bMphttps://ibb.co/qmskQdPhttps://ibb.co/CQhX2gFhttps://ibb.co/Sf8D98dhttps://ibb.co/C7RKCgm



S
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu arada ekrana bastırınca düzelme oldu ama tam anlamıyla değil.



S
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bir allahın kulu böyle bir sorun yaşamadı mı burada? Çok enteresan.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.