Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
231
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arduino ile mous kontrolu yapılır mı?
S
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Sorum şu olucak; Arduino ile oyunlar için makro yapmak istiyorum, kendi mousum dan sol tuşa basılı tuttuğum zaman mous imleci aşşağıya çekicek olabilir mi?



L
4 yıl
Yarbay

Projelerde arduino kullanılmasının sebebi bir işlemci ile işlemler yaptırabilmek, yazılımla yönetebilmektir. Burada bilgisayarınızın dev bir arduino görevi gördüğünü unutmayın lütfen :) Arduino içine yazılım yazarak değil direk bilgisayar içinde bir yazılım yazarak veya hazır yazılım kullanarak istediğiniz projeyi yapabilirsiniz.



A
4 yıl
Teğmen

Makro çalışırken bilgisayarını kullanmaya devam edebileceğini düşünmüyorsun değil mi?

Sanıyorum arduino ile makro yapmak mümkün. Ama yapacağın her yeni küçük değişiklikte yazılım kısmında deneme yanılmaya gitmen lazım. Bunun yerine hazır yazılımları neden kullanmıyorsun?

İstediğin bilgisayar üzerinde 2 tane mouse imleci oluşturmakda, onu da ayrıca yapan hazır programlar mevcut.



Z
4 yıl
Yarbay

Teoride yapılabilir ancak bunu yapması gerçekten çok zor olacaktır. Bunun yerine doğrudan işletim sistemi altında çalışan bir program yazmak daha kolay. Hatta hazır programlar da var.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.