Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1542
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WhatsApp beta sürümünde Messenger Rooms entegrasyonu
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Facebook’un koronavirüs salgını nedeniyle artan görüntülü görüşme ihtiyacına yönelik olarak hazırladığı; Zoom veya Skype gibi rakiplerinden pazar payı kapmayı amaçlayan Messenger Rooms yakın zamanda WhatsApp platformuna da entegre edilecek.



Beta sürüme geldi



WhatsApp 2.20.163 beta sürümünde ortaya çıkan Rooms özelliği yazı kısmındaki ataş tuşuna basıldığında ekrana gelen eklenti seçme menüsüne entegre edilmiş. Kullanıcı Rooms kısa yolunu seçtikten sonra Messenger Rooms özelliğini tanıtan bir kart çıkıyor.



Ayrıca Bkz.Etkileyici grafikleriyle KartRider Rush+ indirmeye sunuldu



Bu kartta Messenger’a Geç şeklinde bir yönlendirme sunuyor. Kullanıcı buna tıkladıktan sonra Messenger uygulamasına geçiyor ve eğer Facebook hesabı varsa Rooms oturumu başlatabiliyor. Aynı seçenek WhatsApp Arama menüsüne de entegre edilmiş.



Messenger Rooms özelliği 50 kişiye kadar görüntülü görüşme odaları oluşturmanızı sağlıyor ve Messenger uygulaması şart. Rooms oturumu başlatmak için Facebook hesabı olması gerekiyor. Oturum linkini kullanarak görüşmeye katılmak için ise Facebook hesabı gerekmiyor ve tarayıcı üzerinden katılım sağlanabiliyor. Asıl WhatsApp uygulamasına Rooms entegrasyonu ne zaman gelecek şimdilik belli değil.



 


 Haberi Portalda Gör

M
4 yıl
Onbaşı

Whatsap keşke ciddiye alsa artık bu konuyu ; Windows live messenger gibi, telefon numarasına gerek kalmaksızın rumuz kullanıcı adıyla faaliyet sürse



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yüzbaşı

Telefon numarasına bağlı kalsın yani numara ile kayıt olsun bu güzel birşey -ki fake hesapların önüne geçer.
Sadece oturum açmak için telefonun açık kalmasına ihtiyaç duymasa mesela.
Ve! en önemlisi de şu yedekleme saçmalığına son versinler.
Neden Facebook'un Messenger'ı gibi yedekleme sistemi yapmıyorlar hala anlamıyorum! DH forumda Android - IOS sohbet yedekleme nasıl aktarılır konusunda millete yardım etmekten imanım gevredi :D
Şaka bir yana da epey vakit alan ve genelde de türlü hatalarla saatleri alıp kafayı yediren bir durum.
İnşallah buna da zamanla bir çözüm bulurlar.



D
4 yıl
Yarbay

Sabit odalar olması lazım istiyenin istediği zaman girebileceği <br /><br />Yazılı görüntülü sesli odalar<br /><br />Tel numarası ile de bütün kullanıcılar denetlenir klavye delikanlıları uslu durur




Ç
4 yıl
Çavuş

Hadi bakalım iş yapar umarım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.