Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK Blizzard Hesabı - Overwatch + Diablo 3 (RoS) + Black Ops 4 + WoW BFA (6 aylık game time)
Şehir : #İzmir
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
T
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
Selamlar, artık zaman ayıramıyor olmam sebebiyle ilk sahibi olduğum Blizzard hesabını satmak istiyorum. Hesap bizzat tarafımca oluşturulmuş eski bi' hesap olup devir için gerekli tüm bilgiler mevcuttur. Hesabın içeriğinde;

- Overwatch Standart Edition (unranked ve çeşitli legendary skinler mevcut)

- Diablo 3 ve Reaper of Souls eklentisi

- Call of Duty: Black Ops 4 Standart Edition (battle royale ve zombie modu dahil)

- World of Warcraft: Battle for Azeroth (hesapta 27 Ekim 2020 tarihine kadar yani 6 aylık game time, Silvermoon'da 430 iLv Beast Mastery Hunter ve Twisting Nether'da 110 level yine Beast Mastery Hunter, sayıca çok olmamakla birlikte kayda değer nadir mountlar ve 70k gold mevcut.. bunlar dışında BFA için pathfinder yani uçma açık durumda)

Hesap için talep ettiğim ücret 500 TL. Alışverişi İzmir içinde elden gerçekleştirebileceğimiz gibi eft/havale yöntemi ile de gerçekleştirebiliriz. Daha önce gerek DH forum gerekse başka siteler aracılığıyla çeşitli hesap satışlarım oldu, referans olarak gösterebilirim. Dileyen olursa hesaba ilişkin fotoğrafları da paylaşabilirim, teşekkürler. (ilv çok kayda değer derecede yüksek olmadığı için şimdilik gerek duymadım)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turengg -- 7 Mayıs 2020; 19:34:55 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.