Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
521
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy S6 (G920FQ)
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Samsung Model : #Galaxy S6
Kondisyon : #Kullanılmış
M
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 Samsung Galaxy S6 (G920FQ)
Herkese merhaba. 2. El olarak aldığım ve yaklaşık 2 senedir kullandığım telefonumu satıyorum. Telefonumun orta tuşu tamir gördü basma sorunu vardı. Şimdi de sert basmak gerekiyor. Telefonda S8+ romu yüklü stabillik ve batarya durumu orijinalden çok daha iyi durumda onu belirteyim. İnternetten ultimate nougat s8+ yazarsanız rom özelliklerini görebilirsiniz. Malum batarya kaç senelik 2-3 saat anca ekran süresi alabiliyorum. Spigen kılıf ve orjinal samsung şarj aletiyle vereceğim. İlk satışım burda. Referansım yok bu sebepten. Güvenmek size kalmış bir durum bana güvenin diye vaatte bulunamam Ankara içi elden teslim diğer şehirlere havale sonrası gönderim yapabilirim. Herkese iyi forumlar dilerim.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.