Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
818
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YouTube mobil uygulamasına 'Keşfet' sekmesi geldi!
C
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



Google'ın video akışı platformu YouTube, iki yıldır test ettiği özelliği kullanıma sundu. Bu yeni özellik YouTube kullanıcılarının yeni bir "Keşfet" sekmesiyle daha fazla ve daha kolay içerik bulmasına yardımcı olacak.



YouTube, Trendler sekmesinin yerini Keşfet ile değiştirdiğini ve bir süredir sınırlı sayıda kullanıcıya sunduğu değişikliğin artık tüm kullanıcılara sunulduğunu doğruladı. Trendler sekmesi aslında uygulamadan tamamen kaldırılmadı. Trendler, yeni Keşfet sekmesinin bir özelliği olarak yer alıyor.



Ayrıca Bkz.Apple, Çin'deki mağazalarının tamamını yeniden açıyor



Google'dan yapılan açıklamada; "Keşfet özelliği yalnızca popüler videolara değil aynı zamanda Oyun, Müzik, Moda ve Güzellik, Öğrenim Merkezi ve daha fazlası gibi bazı popüler içerik kategorilerinin hedef sayfalarına tek bir yerden erişebilmenizi sağlar." ifadelerine yer verildi.



< Resime gitmek için tıklayın >



YouTube'da her gün yeni içerik oluşturucular ve sanatçılar ortaya çıkıyor, bu yüzden video akışı patformu bazı ülkelerde, yeni içerikleri ve oluşturucuları keşfetmenizi, onlarla ve topluluklarıyla bağlantı kurmanızı kolaylaştıran "Yükselen Sanatçı" ve "Yükselen Yaratıcı" özelleklerini de platforma ilave ediyor.



Yeni özellikler birkaç gün içerisinde tüm mobil uygulama kullanıcılarına sunulmuş olacak.


 Haberi Portalda Gör

Reklamları keşfet.
Yoruma Git
Aytegbey - 4 yıl +6
A
4 yıl
Onbaşı

Reklamları keşfet.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

R
4 yıl
Yarbay

Instagram'da keşfet YouTube'da trendler asla girmedigim yerler.




C
4 yıl
Yüzbaşı

yine kaktüse oturanları keşfedeceğiz.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.