Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
472
Tıklama
1
Öne Çıkarma
ab'yi korona virüsü dağıtacak galiba?
T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

abd de ab'den yapılacak seyahatlere yasak koydu. yakında ab ülkeleri birbirlerine de seyahat yasağı koyarsa, bu işin sonu ab'nin dağılmasına kadar varır mı, ne dersiniz?



Dagilsa ne olacak hicbir şey değişmez

Avrupa ulkeleri akilli ve zengin onlara hicbir sey koymaz her sekilde yollarını bulurlar
Yoruma Git
hamza5806 - 4 yıl +3
İ
4 yıl
Binbaşı

Varmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl
Yarbay

Olan italyaya oldu

Zaten turist istemiyorlardı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Yarbay

Dagilsa ne olacak hicbir şey değişmez

Avrupa ulkeleri akilli ve zengin onlara hicbir sey koymaz her sekilde yollarını bulurlar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Binbaşı

Avrupayı aşırı sağ yıkacak eğer bir şekilde yükselirse. Diğer türlü bir yolunu buluyorlar her zaman.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 12 Mart 2020; 2:10:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yarbay

AB birleşiyor ve giderek daha da çok entegre oluyor. Son yüz yıllık trende bakın; Nereler parçalanıyor nereler birleşiyor...

Halihazırda eğitimi, emeklilik sistemlerini ortaklaştırıyor. Corona da AB'yi daha çok birleştirir. Böylece sağlık standartlarını daha çabuk ortaklaştırırlar. Sorun karşısında AB politikacıları kavga etmek yerine çalışıyorlar, anlaşmalar hazırlıyorlar.



I
4 yıl
Yüzbaşı

AB mi kaldi kardes? Dunyanin en sinsi, en guclu devleti Ingiltere cikti bu birlikten.



T
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

virüsün aşısı, hastalığın tedavi yöntemi netleştikten, ölümler azalmaya ve nihayetinde de durma noktasına geldikten sonra ab ülkeleri elbetde bu işin bir hesabını yapacaktır. yapmamaları da mümkün değil. zararın telafisi her zaman maddiyat ila karşılanamaz. bu işin manevi tarafı ne kadar ağır basacak ileriki zamanda göreceğiz.

ingiltere'ye gelince.. sürü'den kendisini kurtardı ama o da içeriden vuruldu. başlarındaki zatı muhterem şahısın mükemmel önerisi; sürü bağışıklığı sistemi ile tedavinin kendiliğinden gelişeceğini, anlamayanlar için yazalım: evrim ile insanların virüse karşı bağışıklık kazanacağına kendilerini hipnotize etmeye çalıştılar ama homurdanmalarından başka bir şey ortaya çıkmadı. hatta en büyük homurdanma da başbakanlarından gelirken, adamı yoğun bakıma aldılar anca. her ülkenin espiri anlayışı farklıdır. bu durum tam da ingiliz komedisine uydu.

ayrıca bize gelince vize yasağı, kendilerine gelince vize serbestisi.. ee bu durum tabi ki böyle bir salgında ab ve dünya ülkelerini daha çok etkileyecek. bu hesabı yapamayıp da hala gerçek rakamlar neden saklanıyor diyen şahısların eline hesap makinesi de versen fayda etmez.


ey ab, tez dağılman dileğiyle. kim nerden bilecekti ki bir mikroskobik virüsün ab'yi dağıtacağını? bu vesileyle bizden bizden insanlık görüp de utanır, yaptıklarından vazgeçerler. temennimiz de budur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.