Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
204
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En Çok Sevilen 10 Pokemon Belli Oldu
Ö
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Geçtiğimiz haftalarda, Pokemon ve Google'ın iş birliği ile, en sevilen Pokemon için bir anket başlamıştı. Buradan da bu haberi sizlere iletmiştik. Pokemon Günü'ne kadar her gün farklı türler için Pokemonlar'a oy verildi.
 
Bugün Pokemon Günü'nün gelmesi ile birlikte yapılan anketin sonuçları açıklandı. Sonuçlar için de Twitter üzerinden bir video paylaşıldı. Liste şu şekilde:
 
10- Gengar
9- Gardevoir
8- Rayquaza
7- Garchomp
6- Sylveon
5- Umbreon
4- Charizard
3- Mimikyu
2- Lucario
1- Greninja 
 
Hazırlanan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Sıralamaya katılıyor musunuz? Sizin 1 numaranızda hangi Pokemon bulunuyor? Son olarak da Pokemon Günü'nüz kutlu olsun!
 




V
4 yıl
Yarbay

Eevee'nin evrimleri çok iyi.



D
4 yıl
Yarbay

Favorim Darkrai ama listede yer alamadık maalesef.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Snorlax adamdır, gerisini tanımam.



A
4 yıl
Yarbay

Rayçu benim en sevdiğimi Pikaçuda olabilir.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

https://www.youtube.com/watch?v=ypYmuv4Exso



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Sanırım anket geniş çaplı kitlelere ulaşmamış ve genel olarak japonya civarında kalmış. Yaş kitlesi de küçük olabilir. Bunları en başta greninja olmasına bağlayabirim. Kendisi cool bir pokemon olsa da asıl popüler olma sebebi animede ashe özel bir formu gelmesi. Bunu da pokemonu bilen, seven ama derinlerine girmemiş kimseler bilmez. Daha çok erkek çocuklarının seveceği bir pokemon. Eğer daha geniş bir oylama olsaydı gengar ve charizard daha yükseğe çıkardı. Hatta listeye darkrai bile girebilirdi. Benim seçimimse giratina ve deoxys den biri olurdu herhalde



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.