Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18
Cevap
1756
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Kızlarda ergenliğe girme yaşı, 40 yıl içinde düştü (2. sayfa)
D
4 yıl
Teğmen

Onlar kim mi ? "Azgın azınlık"





Bu mesajda bahsedilenler: @dede17
F
4 yıl
Yarbay

Konunun dh ile ne alakası var diye yazmaya gelmiştim ama daha komik bir yere çekilmiş. Zirai ilaçtan islam manası çıkarılmış. Ayrıca cahil cühela Avrupa'da cinsel rıza yaşının 14'ten başladığını öğrenin. Annenize de sorun nenesi kaç yaşında evlenmiş. Eskiden zaten insanlar 60 yaş ortalamasıyla göçüyorlardı. İş gücü aile için her şey.. O sebeple bugün çocuk dediğiniz yaşlarda evlilik normal. 9-10 çocuk normal. Bir konu zamanın şartlarına göre değerlendirilir. Nikah iki tarafın haklarını korumak için var. Kuran'ın emrettiği bu. zina zaten yasak. Kızla ilişkiye girip atamazsın. Ona karşı sorumluluğun var, hak var hukuk var, miras var. Cahil yobaz ateistte hiç çekilmiyor. Okuyun da gelin cahiller

"Avrupa’da cinsel rüşt yaşı ülkeden ülkeye farlılık arz ediyor. Avusturya, Almanya, ve İtalya'nın da aralarında olduğu ülkeler cinsel rüşt yaşının en düşük olduğu yerler.

14 yaş
Avrupa ülkelerinden Avusturya, Bulgaristan, Estonya, Almanya, Macaristan, İtalya, Portekiz ve son olarak Belçika'da da cinsel rüşt yaşı 14 olarak kabul ediliyor.

15 yaş
Hırvatistan, Çekya, Danimarka, Yunanistan, Polonya, Romanya, Slovakya, Slovenya ve İsveç‘te ise cinsel rüşt yaşı mevcut yasalara göre 15.

16 yaş
Litvanya, Letonya, Hollanda, İngiltere, İspanya, Finlandiya ve Lüksemburg 16 yaş kategorisinde olan ülkeler.

17 yaş
Avrupa’da cinsel rüşt yaşının 17 olduğu ülke sayısı üç; Kıbrıs, İrlanda ve Malta."
https://tr.euronews.com/2020/01/01/avrupa-ulkelerinde-cinsel-rust-yasi-kac




D
4 yıl
Teğmen

Amerika da orta okul, lise de gençler bekaretlerini kaybediyor. Her türlü naneyi yiyor. Onlar yapınca "medeni" oluyor.
Papa nın sağ kolu çocuk tacizcisi çıktı, Binlerce çocuk kilise de Rahipler tarafından taciz ve tecavüze uğradı.Hiç birinizden ses çıkmadı. Çünkü onlar sizden.




D
4 yıl
Teğmen

Amerika ve Avrupa da orta okul, lise de gençler bekaretlerini kaybediyor. Her türlü naneyi yiyor. Onlar yapınca "medeni" oluyor.
Papa nın sağ kolu çocuk tacizcisi çıktı, Binlerce çocuk kilise de Rahipler tarafından taciz ve tecavüze uğradı.Hiç birinizden ses çıkmadı. Çünkü onlar sizden.




Bu mesajda bahsedilenler: @spenx01
D
4 yıl
Yarbay

O kadar çok karmaşa var ki zihinlerde, yazayım yazayım diyorum ama işe yaramayacak, zihinler artık özellikle arıyor istediği şeyi gerçekliğine bakmadan, bir zerre de olsa bulup dolduruyor kendini, bulamazsa hayal edip uyduruyor veya öncekilerle oyalanıyor. Ne desem boş, tamamen zan ile ve yanlış algılarla insanın hayatını mahvetmesi ve başkalarınınkini de mahvetmeye çalışması çok acı sadece...