Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1380
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Buderus kombi Çalışmıyor [Çözüldü]
L
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Elektrikler gitti geldi.6A hatasi verdi onu duzelttim.Sonra bi fabrika ayarlarina cevireyim dedim.Ekranda surekli 11-II yan yana 11 mi desem II mı desem bsey yanip sonuyor atesleme yapmiyor vede petek isi dereceside surekli yanip sonuyor.Servis kitapciginda 2.b.d ayarinin 0 (atık gaz tahliye baca boru uzantisi) ise cihazin calismiyacagini soylemis.Suan isteyim acaba bundan dolayi olabilir mi ? Eve gdince 2.b.d yi 1 yapip hafizaya alip tekrar deneyecegim.Bunum disinda neden kaynakli olabilir.Ariza kodu gbi durmuyor yanip yanip yukarda bahsettigim rakam ve petek derece geliyor.

Edit: Bahsettigim gbi fabrika ayarlarina cevirdikde sonra kombi calismiyor. Servis menusune grip 2.b.d yi blup 1 yaptikda sonra hafiza ya alinca kombi atesleme yapti ve calismaya basladi.Bi an bozdum sandim .Baska arkadaslara yol gostersin dye cozumu paylasdim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 27 Ocak 2020; 1:2:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Çavuş

Servis kitapçığını nereden buldunuz varsa bizimle de paylaşın ona göre yardımcı olayim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Huber09

Servis kitapçığını nereden buldunuz varsa bizimle de paylaşın ona göre yardımcı olayim
Hocam assagida linkini verdigim konunun ilk postunda servis ayar resimleri var.Ben 3 yildir kombiye ellemedim.Bugun birazda kaşıntıyla fabrika ayarlarina cevirdim fakat kombi yukardaki mesajimda bahsettigim olayi yapiyor.Herhangi bi hata koduna rastlamadim.Vardiyali calisiyorum eve gecince ilk is 2.b.d ayarini 1 konumuna getirmek zira bu linkini verdigim konudaki servis ayarlarinda baktigimizda 0= Cihaz çalismaz dyor.İnşallah sorunumu halledebilirim.

https://forum.donanimhaber.com/buderus-gb012-tasarruf-onlemleri-ve-otm-p-oda-termostadi-sorunu-cozumu--56407765





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 26 Ocak 2020; 23:40:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.