Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
266
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Leica M10 Monochrom tam kare fotoğraf makinesi duyuruldu
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Bugün görüntüleme dünyasında hakim unsur renkli kamera sensörleri ancak mono krom olarak tabir edilen siyah-beyaz temelli sensörlere de ilgi var. Akıllı telefonlarda bir dönem gördüğümüz siyah-beyaz sensörler kamera sektöründe oldukça büyük önem taşıyor.



Leica M10 Monochrom özellikleri ve fiyatı



Mono krom sensörlerin renkli sensörlere karşı avantajı her pikselin daha fazla ışık ve veri elde etmesi. Böylece çok daha yüksek kalitede siyah-beyaz görüntüler üretilebiliyor. Ayrıca interpolasyon ihtiyacı da kalmıyor.



Ayrıca Bkz.Tam kablosuz kulaklık sınıfında Apple mutlak hakim



Leica M10 Monocrhom adındaki yeni tam kare fotoğraf makinası bu trende son örnek. 40MP çözünürlüğünde yeni nesil bir siyah-beyaz sensör barındıran cihaz video kaydı yapmıyor ve gövdede dengeleme özelliği mevcut değil.



Sensörün ISO aralığı 160-100000 arasında. Kameranın tasarımı ve tuş yerleşimleri diğer Leica kameralar ile benzer. LCD ekran ise dokunmatik özelliğe sahip. Fotoğraflar WiFi üzerinden aktarılıyor. Leica M10 Monocrhom modeli 8295$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.


 Haberi Portalda Gör

F
4 yıl
Yarbay

ne fotoğraflar çekilir bunla, siyah beyaz fotoda 100.000 iso...




K
4 yıl
Yüzbaşı

Güzel para



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

50bin tllik kamera, o da yurtdışı fiyatı. Ohara...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

U
4 yıl
Teğmen

Mono kameraya 8500 dolar ben o kadar etmiyorum be saka gibi parasi cok olan profesyonellet :)) parami ne yapsam nere tıksam diip bunu alirlar




M
4 yıl
Yarbay

Bir de Intel’e Apple’a kazıkçı derler. Leica’dan kazıkçısı yok.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

O parayı veren varmı cidden acaba, Tamam marka büyük ve değerli ama o paraya alırım bi a7R IV yanına'da en kral lens seti dizerim daha uygun fiyata denk gelir, Bilen varsa yazsın bu fiyat yüksekliğinin gerçek nedenini



O
4 yıl
Yarbay

Bu parayı verenler fiyat etiketine bakmıyordur bile. Cihazların fiyat performans cihazı olmadığı hatta döneminin teknolojisini bile karşılamadığı belli ama alan kişinin de böyle bir derdi olmaz.



S
4 yıl
Binbaşı

Leicayı sony ile kıyaslamak rolex saat ile cep telefonunu kıyaslamak gibi olur. Leica tam bir lüks tüketim arzu nesnesi-aksesuar olmuş durumda. Piyasadaki genel leica çok iyi çeker algısının oluşma sebebi de leica sahiplerinin iyi fotoğrafçı olmasından kaynaklı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

Sırf siyah beyaz çeken bir makineye 8295 usd (49.000 tl) vermek? Çok çok ünlü bir fotoğrafçı olmak lazım fotoğraf başına 1000 dolar alıyorsa 8,5 fotoğrafta parasını çıkarır.




D
4 yıl
Yarbay

sipariş verdiğinizde genelde aylarca sıra beklemek durumunda kalıyorsunuz.<br />ayrıca leica yı leica yapan özellikler lensleridir.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.