Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
369
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Toplu Taşımadaki Sevgililer
X
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

çoğu kişiyi az çok anlamaya çalışırım da bu lavukları anlayamam

maslowun piramidini bilen bilir. 1. basamak fizyolojik ihtiyaçlar 2. güvenlik vs böyle gider. yani ilk karın doyucak rahata ericeksin ki sonra aşk işleri olsun

anladık araba alıcak paran yok ama o kızlar nasıl arabasız kişiyle sevgili oluyor? o adam da sevdiğini 100 kişilik metro vagonuna ya da sıkış tıkış olan otobüse bindiriyo hatta beraber binip toplu taşımada öpüşen sarılan bile gördüm. her gördüğümde de aklıma aynı soru geldi. neden? demek ki bu kızlar sağlıklı düşünemicek kadar çok seviyo ya da ben denk geliyorum (yılda 1 binmiştir falan)

ben fakirim yıkığım eziğim yerimi biliyorum. hiç sevgilim hatta konuştuğum biri bile olmadı ama bu olaylar kafamı karıştırıyor. hele toplu taşımada sarılma öpüşme görmek.. sizin düşünceleriniz neler?



hiç sevgilinin olmadığı her halinden belli, araban yoksa hiç kimseyle sevgili olamıyor musun? Kaldı ki kimisi arabası olmasına rağmen okula otobüsle metroyla gidiyor. Ne saçma sapa...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-E8B73BE9A - 4 yıl +12
G
4 yıl
Er

hiç sevgilinin olmadığı her halinden belli, araban yoksa hiç kimseyle sevgili olamıyor musun? Kaldı ki kimisi arabası olmasına rağmen okula otobüsle metroyla gidiyor. Ne saçma sapan bir konu lan bu böyle? Sana mı soracağız birader sevgilimize sarılırken?

Bir de Maslow'un piramidini örnek vermiş. Orada bahsedilen güvenlik, doyma, barınma gibi ihtiyaçları karşılayamasa zaten sevgilisiyle gezmez o adam. Sanki otobüse binen herkes sokakta yatıyor, karnı aç falan ha, ne saçma bir konu bu ya, nerden tutsan elinde kalıyor.

Sen bir on sene daha devam et sevgilisiz, kafan bozuk çalışıyor.



R
4 yıl
Yüzbaşı

Neden sevgilin olmadığını "ben fakirim yıkığım eziğim yerimi biliyorum. hiç sevgilim hatta konuştuğum biri bile olmadı ama bu olaylar kafamı karıştırıyor." kısmıyla açıklamışsın.

Kendini ezik görüyorsun ve içe kapalı bir politika izliyorsun.

Senden belki daha dipte olup yayılmacı politika izleyenlersa hatunları tadıyor. Yayılmacı politika izlemeyen her devlet küçülür, sınırlarını bile koruyamaz hale gelir.



Adam sırf fakir ya da sırf tipsiz diye pompalamasın mı? Yayılıp fethedebilmişler, pompalamayı-sondajı yapabiliyorlar.



.
4 yıl
Yarbay

tm



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Er

Eksi bir seçeneği olsa konuyu geriye düşürürdüm de yok işte. Eksi 5 IQ



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
4 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
olm kızlar da senle tanışmadan önce her gün en lüks restorantlarda yemek yiyen, nişantaşından giyinen, sürekli mercedes arabalarla gezen kızlar değil, anası babası memur, okulunu okuyan gayet normal, senin benim gibi kızlar lan. Ne bu, kafanda kurduğun ütopyadaki kızlar sosyete kızları. Ülkede en geniş sınıf orta sınıf olm, saçma sapan düşünüyorsun.



W
4 yıl
Yarbay

quote:

o kızlar nasıl arabasız kişiyle sevgili oluyor






DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.