Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
82
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adobe, Facebook'a bağlı VR üreticisi Oculus Medium'u satın aldı
C
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



Adobe, 2016 yılında Facebook'a ait bir VR şirketi tarafından ortaya çıkarılan sanal gerçeklik geliştirme aracı Oculus Medium'u bünyesine dahil ettiğini duyurdu. Oculus'un blog yazısında, Oculus VR sistemi olan insanlarda Medium'un çalışmaya devam edeceği belirtildi.



Adobe, ileriye dönük olarak, profesyoneller için VR, 3B ve sürükleyici tasarım hizmetleri portföyü oluşturmak için Medium'u kullanmayı amaçlıyor. Adobe, Medium'un, Photoshop, Dimension, After Effects, Substance ve Aero gibi programların mevcut 3B ve eksik bileşenleri tamamladığını söylüyor.



Ayrıca Bkz.Boeing'in Starliner uzay aracı, deneme uçuşu öncesi son testlerini yapıyor



Adobe'nin 3B ve sürükleyici içerik yöneticisi Sébastien Deguy: "3B ve sürükleyici çabalarımızı anlamlı bir şekilde hızlandırmayı hedeflediğimiz için Medium ekibi ve teknolojisi, Adobe'ye heyecan verici bir katkı sağlıyor. Medium'un aletlerinin ve teknolojisinin entegrasyonu, 3B ve sürükleyici stratejimize büyük katkı sağlayacak." dedi.


 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.