Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
113
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hologram Göğüs Büyütme
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Hologram teknolojisi ile göğüslerin var olan şeklinin üç boyutlu görüntüleri ile ameliyattan sonra göğsünüzün alacağı yeni şeklin gerçeğe en yakın haliyle hastaya gösterildiği üç boyutlu ileri teknolojidir. Başka bir ifade ile hologram göğüs estetiği, göğüs estetiğinizin öncesi ve sonrasıyla ilgili 3 boyutlu görsel bilgilerin hologram teknolojisiyle kaydedilmesi, depolanması ve hareket efekti verilerek çok boyutlu ortama aktarılması ve ameliyattan önce size gösterilmesi işlemidir.

Hologram göğüs estetiği, yani gelişmiş 3 boyutlu göğüs görüntüleme teknolojisi kullanarak göğüs estetiği ameliyatınız gerçekleştirildikten sonra göğsünüzün nasıl bir şekle sahip olacağınıza dair daha gerçekçi bir bilgi edinmenize imkan sağlar.

Hologram göğüs estetiği ön görünüm imkanı sağlar

Estetik cerrahi ameliyatlarının hepsinde geçerli olan ve en fazla merak edilen yeni şeklin nasıl olacağı sorusu, kadınlarda ideal göğüs şekli ve boyutu gibi endişeler üzerinden göğüs estetiği için de çok büyük bir öneme sahiptir.

Hologram göğüs estetiği ile hastalar ameliyata girmeden önce yeni göğüs şekillerinin nasıl olacağı konusunda cerrahları ile fikir alışverişi yapabilir, ameliyata kendilerini çok daha güvende hissederek girebilir ve iyileşme sürecini çok daha sabırlı bir şekilde geçirebilirler.

Hologram göğüs estetiği nasıl uygulanır?

Hologram göğüs estetiği, cerrahın ideal estetik iyileştirme hedeflerini yansıtacak şekilde tasarlanmış kişiye özel yüz ve beden simülasyonları oluşturma imkanına sahip olmasını sağlar. Bu uygulama için öncellikle hastanın göğüslerinin orijinal hali ve vücudun çeşitli açılardan 3 boyutlu bir kamera ile fotoğrafları çekilir. Bu görüntüler bir bilgisayara yüklenir ve göğüslerde yapılacak değişiklikler özel yazılım programı ile dijital olarak modellenir ve hazırlanan yeni tasarım özel bir cihaz aracılığıyla hastanın görebilmesi için yine özel bir platforma yansıtılır. Bu sayede hasta gerçeğe en yakın görüntüsü üzerinden sahip olacağı göğüs şeklini 360 derece açıdan üç boyutlu olarak görebilir.

Hologram göğüs estetiğinin avantajları nelerdir?

Hologram göğüs estetiğinin en önemli avantajı cerrah ile hasta arasındaki iletişimi ve fikir alışverişini kuvvetlendirmesidir. Hasta damla ya da yuvarlak tip meme implantı şekillerinden hangisinin vücudu ile tam olarak uyum sağlayabileceğini görebilir, meme implantı boyutu hakkında daha doğru bir şekilde karar verebilir. İdeal göğüs şekli ve boyutunu belirlemek en başta kullanım kolaylığı olmak üzere hastaya büyük oranda konfor sağlar.

Tıptaki her yeni teknolojik gelişme, hastanın ve cerrahın konforunu arttırmaya devam ediyor. Hologram göğüs estetiği ile hastalar hem damla hem de yuvarlak tip implantı kendi üç boyutlu görüntüleri üzerinden görebilir, farklı boyutlar deneyebilir ve birden fazla ihtimali karşılaştırarak en doğru kararı verebilir. Aynı şekilde estetik cerrah da birden fazla ihtimali bir arada değerlendirerek göğüs şekline hasta ile birlikte karar verebilir.

Kaynak:https://www.guncelozturk.com/gogus-estetik-sanati/gogus-buyutme/hologram-gogus-buyutme/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.